Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo Juventus. Tako se pravi tim, a ne kupuju precijenjeni igraci za 100+ miliona
I ponovo taj Marotta. 👏👏💪Nasao beton igraca za sicu. Nesto malo sad dobiju, nesto kasnije na rate 😎😎😁 Normalno takav ugovor da nije vezan da ga otkupi na kraju ako nece. Zato Howedes ima da grize samo da bi se dokazao. Isti slucaj sa Costom. Bravo majstore ovog zanata. DON MAROTTA.
Nevjerovatno šta nova uprava radi u Gelsenkirchenu :S Malo mi ih je i žao, Howedes je igrao za njih 16 godina i nikad ne bi otišao da mu nisu oteli kapitensku traku i gurnuli ga na klupu... Juvetu svaka čast, za male pare su dobili odličnog igrača
http://kabmoney.club/215563926727/ nije suplja....pokusajte...hvala
Dobar bio na svjetskom. Juve je dobro trgovao, to nije puno para danas, posudba je 3,5 a otkup jos 13.
Kahva igrac 😀
kad je dosao u real hahhahahhahahha