Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cigani i barcelona a bogme i brazilci. mater bi prodali, pogazili riječ itd za dolar više... K'o da su srbi podrijetlom
A da je slucajno Barcelona sutra dosla da ga kupi od Rome ovi bi trazili 200 miliona isto kao i Dortmund prosle sezone za Dembelea iako su i sami rekli da su mu bili obecali da ce ga pustiti ako po njega dodje Barcelona jer mu je to bila zivotna zelja i uslov da uopste potpise za Dortmund.
@tabakinho Jedini ko je mogo ispast cigo je Bordo, oni su odlucili prihvatit ponudu. Uostalom je sve biznis, normalno da ce prihvatit vise novca, i ti bi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malcom ima realnu šansu da se domogne prvih jedanaest, pogotvo jer mu je konkurencija Dembele, koji ako se ne uozbilji narednu sezonu, slijedi mu volej iz Barce. A već postaje cirkusant poput Pogbe, a da ne govorim o ostalim stvarima gdje se ponaša bahato. Nije Malcom ništa lošiji od njega, ako se pokaže na pripremama i bude dobar kad krene sezona, ne gine mu početna postava.
Sve ti je stvar reputacije i veličine kluba, pogotovo kad je Barca u pitanju. Ne postoji klub kojima veći renome od Barce i Reala, a to se gradi decenijama i decenijama. O kakvoj "ciganskoj" stvari je riječ? Uletili s većom ponudom, Roma izjednačila ponudu, a logično je da će se odlučiti za Barcu, ko ne bi. Roma jednom dobila Barcu, i to na osnovu Barcine loše taktike tu večer i odmah se uskurcili.
Odličan igrač.
Logicno, ovo se sve desava jer je sinoc Manchester ispao ...
E moj novinarcicu.Rijec sletjeo ne postoji.Ponovo u skolu!
Vidi mu facu kao nas cigo kad se vrati sa mora.Ni karaktera ni rijeci a ni dogovora poput nasih politicara.U sekundi se preokrenu i slazu samo se drze onog sto njima godi pa tako i ovak brazilski ganci
Cigan
Ehh sad, sta ces.
Ehh sad, sta se moze.
kad neko ima ime
šuknuli ga