Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tamo bi bar trebao braniti. Čast Asmiru i odličan je golman, ali pored Courtoisa bi i mnogi veći golmani grijali klupu.
Begovic prosjecan golman koliko god losw zvucalo.Ako je on strasan golman ne znam.
@bosnian1946 Begović je možda sad prosječan golman jer mu je upropašten bitan dio karijere, ali dok je bio u Stokeu, svako kolo je bio hvaljen i po portalima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nisu male pare za golmana sa klupe. momak o sebi pri sebi, ima divnu porodicu, uspjesnu zenu koja ne placa clanke o sebi kako je sa konjem preskocila tamo neki balvan i sl., uglavnom cuva svoju privatnost kao sto i treba za razliku od drugih nekih.sretno
E jesi našo đeš otići.Haj ti sad ovo izgovori čuj Bournemouth.
naigrao se, sad nek malo odmori.
engleska liga je sama po sebi spektakl i mjerilo najbolje na svijetu uz špansku..bito je da ce Bega braniti i biti na nivou
Bravo Begovicu.. Pametno... Bolje nego gubiti formu i sjediti na klupi.. Cekajuci kad ces usljivog belgijanca zamijeniti
Ovi sto pisu nesto tipa "otisao u slabiji klub", "downgrade" itd. - jedna njegova mjesecna plata u novom klubu je novac koji necete zaraditi do kraja svog zivota.
bas vala, hahah
bornemouth naseg asmira begovica
pametno i sretno
Begović najjači golman na FUT
Bravo Asmire, i dosad sam navij'o za Bournemouth, ovo gore su sve vještački timovi gdje igraju 2 Engleza u 5 timova.
Ipak je izabrao da bude izmedju stativa ispred novca SRETNO Asmire
za dvije godine branit ce u drugoj ligi tamo u engleskoj. ovi bormuti stalno su in and out iz premiersipa!
Bornmut je klasa ekipa vidi se da ne gledas premiership, završili sezonu 9 imaju nenormalno jake mlade igrace i jednog od boljih ako ne i najboljeg engleskog trenera trenutno.
Bournemouth nije nikada ispao iz Premiershipa.
asmirova najveca nesreca je sto se pojavio u plodnoj eri vrhunskih golmana poput de gea, courtoisa, neuera itd itd
Begović prop'o. Šalu na stranu, jedan od malo vaših sportista koji su mi OK na mnogo načina, drago mi je da će imati priliku da bude na golu.
hvala Bogu dosta vise da truhnes na klupi
hvala ti asmire na lovi koju si mi donio kad god si branio igrao 3+ i dobra para