Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato nek Želji i Sarajevu nije valjao (napominjem bio je i u jednom i drugom omladinskom pogonu) nisu “vidjeli” nista u njemu !?!?!?
Gdje su sada treneri koji su ga trenirali ? Iso Ahmetovic ? Fadil Zeric ? Edis Mulalic ? Ismet Stilic ?
Nisu vidjeli nista jer njegov babo nije imao 10 hiljada maraka da im uplati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Osijek prelijep grad,dobrocudni Slavonci i europski uslovi.Sretno Amere kad vec Željina struka u tebi nije prepoznala igraca.
Ovo bi moglo izaći na dobro i kluba i igrača. Bjelica je odličan trener, a Osijek ozbiljan klub. Sagradili su novi stadion.
Neznam jeli za ovoga momka čuo onaj nas Bugarski ciganin? Možda momak ima slaboga menadžera ,kao sto ima Piric i daje kaparu za Pirica da se zove u repku
Zasluzeno
Gojak, Hiros i jos nekolicina njih su ponikli u Zelji i umjesto da taj isti Zeljo ostavi ovakve talente u klubu, posveti se oko njih i napravi igrace od njih na kojima bi sigurno profitirali, oni ih tek tako odhebase ali zato nek dovode polovnjake istrosene koji gledaju samo da naberu sto vise para na svoj konto. A igra i zalaganje nula bodova, zato i jest Zeljo gdje jeste.
blago njemu spasio se iz bosne
Posudba u Vinkovce direktno
samo jos da batali "Poroke" koje ima i daleko ce Dogurati Mali je Majstor
Ima Osijek love, mađarski vlasnik ne štedi. 120 mil. kn odnosno 31 mil. KM im iznosi godišnji proračun. Hajduk ih prati s 26 mil. KM proračunom, kao i Rijeka. Dinamo je naravno nedodirljiv s godišnjim proračunom od 90 mil. KM.
Ovo su prihodi top 5 klubova premijer lige: FK Borac 5.1 mil. KM, FK Sarajevo 6.3 mil. KM, FK Velež 2.1 mil. KM, HŠK Zrinjski 4.5 mil. KM i NK Široki Brijeg 2.8 mil. KM. I sad vi od ovakvih jeftinih momčadi iz BiH lige očekujte europski konkurentne klubove, smijurija.
odličan transfer, iz Mladosti u drugi najjači hrvatski klub.
Komsija,cestitamo i sretno!!!
Sretno :) Ides u dobar klub i nadasve dobar grad.Ako se nisi ozenio, u Osijeku ces sigurno :) Nadamo se uspjesnoj karijeri.