Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOJE SE GENOCIDASI INVAZIJE NA LUKAVICU, I JEDVA DOCEKALI RAZLOG DA ZABRANE NAVIJACIMA DOLAZAK NA UTAKMICU!
Invazija im je neizbjezna :)
Ovo vrijedi samo za Želju i Sarajevo . Ostali klubovi mislim da nemaju zajedno toliko gostujućih navijača.
Nemaju toliko stanovnika a ne navijača. :D
I Zeljo i Sarajevo imaju po 10 sarajlija navijaca,ostalo sve istocna Bosna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Bosni nema klubskih navijaca, to su sami huligani, da covjek nemoze opusteno doci sa djecom ili porodicom na utikmicu i uzivati u sportu, samo na balkanu ne kultura i primitivizam i dalje popularan.
svaka čast policiji kakvi klošari da prekidaju utakmice bacajući baklje i kamenje,ne možeš otići na utakmicu zbog takvih bijesnih budala,evo manijaci su najpametnije uradili ugasili se do kraja sezone jer nema potrebe ionako je sve naštimano
ukinite komentare
pa samo sarajevo ide u lukavicu,tugo moja,to je zbog lešinara da ne naprave belaj jer manijaci su se ugasili
SRUSIT CE HORDE SVE KORDONE, SJEVER GINE ZA SAMPIONE
Zbog sigurnosne situacije treba ukinuti BH Premier ligu u fudbalu.
banana stejt
ovo samo ima kod nas,da se savez sikira oko ubistva policajca u gradu koji ne priznaje drzavu ,u kojem se vrsi atak na prijasnju zastavu te u kojem su sluzbene osobe ratni zlocinci,pa je kao jedino rjesenje da se igra bez gostujuce publike u ligi u kojoj je prosjek 2000 gledalaca.Pa samo glup covjek moze pomislit da je to napravljeno zbog sigurnosti,a u sledecem kolu samo dvije tekme malo rizicnije borac na grbavici i sarajevo u lukavici,s tim da hordi bude vise nego stanovnika u lukavici
Nek su zabranili. Na citavom balkanu niko nezna da navija, ziva stoka i huligani. Stoko zaguzvate kad je igra sarajevo i zeljo a mani sad ovu situaciju.
WELCOME TO THE REPUBLIC OF APSURDISTAN!
Moje zastave nikad na pola koplja...
www.youtube.com/watch?v=-5ZIlIloEnU
Uvijek vjerna BORDO ARMIJA!!!!
ni zakoni ni zabrane.. dalje znate sami, tol'ko puta ste se uvjerili, i opet cete :D najluđe su horde zla!
www.youtube.com/watch?v=-5ZIlIloEnU
Zvanično: MUP RS nije sposoban da obezbijedi 1.000 ljudi na 90 minuta.
Ma imaju oni svoju vojsku, to je četnički ravnogorski pokret.
Najjaci su mi ove mudonje za tastaturom ga gostovanje u zivotu nisu bili a seru tu ili vam ocigledno suživot sa drugim narodima ove države nije u cilju! Nacionalizmom se samo sirotinja bavi!