Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je muškarac bez čaćkalice!?...
Nadamo se da ce svi razumjeti ovog covjeka koji zeli da pomogne Bosni i Hercegovini i koji je toliko jak da moze okrenuti stvari nabolje u Bosni....Glasajmo za gospodina Hadzikadica i dozivimo promjene ka boljem.
ko je taj?
😁😁
Čačkalica ovdje znači "pojeo je Alabu" na utakmici... Smisao za humor je pokazatelj inteligencije, koje očigledno nekim komentatorima na Klixu nedostaje za razliku od arogancije i talenta za pljuvanje u dalj LOL
E ako je ono jedna od najboljih utakmica... Čovjek od 15 primljenih lopti 14 vraća golmanu.
Takvi smo mi...da smo izgubili i da je ovo uradio Alaba onda bi ovo bila provokacija i nesportski, ali ovako je to shala ;)
Do sada nepravedno zapostavljen.. Vrhunski igrac
papak + čačkalica😕😕
Pa pored onakvog selektora, šta hoćete? Moraju se momci prilagođavati!
Divi levata i čačkalice hahahhaa