Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo privatna jahalica?
Svak "svome" odaje pocast. Super prosvjetljeni zemljani.
Jebala vas Europa usta i teroristicki akti po njoj.. Gdje su americka i europska teroriziranja Iraka, Sirije, Afganistana Libije itd. itd. vec 20 godina skoro...
O Grci spremte se spremte spartanci... stižu vam ljutji zmajevi bosanci.... )))))
Covjek bar zna ko je i odakle je, a ne kao ovi krezubi IMT 539 imbecili rodi se i zivi u Bosni i kaze zivjela Srbija, to je isto da ja kazem zivjela Finska. Svaka cast momku !
Ti krezubi IMT 539 imbecilu si plitak, pa sam tvoj nick govori o tome ko je i koliko i cime opsjednut traktoristo. Osim toga, ja sam pohvalio momka, znaci moj komentar ima veze s vijescu, ali ti nemas veze s njom, a bogami ni sa mnom.
Tako je miky, razumijemo se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naslova vam i ku..a
Tako i treba aferim svaka čast sine Bosne jedine!