Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo ce narocito tesko pasti Damiru Kojasevicu alias Messi
Kakve dobre partije, koga lazete? Pa niste sutnuli na gol u 90 minuta. Bunkerica...hahaha. Jos zahvalite sudijama sto ste dosli do penala.
Nisam ljubitelj fk sarajeva al moram priznat da je Asmir Suljić iz sarajeva stvarno igracina, i to sam svojim ocima vidjeo i svaka mu cast !
@posao Ti se svašta nabaljezga, a ništa pametno ne reče. Tipično za vas! Vidi se kroz komentare ko je osnovac, ko srednjoškolac, ko student, ko ozbiljan čovjek....... Tebe svrstavam u čobane, a uz put molim čobane da se ne naljute što sam ih sad usporedio sa tobom! Nijedne činjenice, nijednog argumenta, ništa od tolikh slova ti ne napisa! Vama da je trebalo 2 mjesto vi bi bili 2, pa ljudi moji je li ovo ja sanjam ili čitam neki komentar. Moram se nasmijati na sve rečeno hahahahahahaha. Vrati se malo gore na moje komentare i uči kako se argumentovano komunicira, a te šupljuše ostavi za pazarni dan u Tarčinu!!!!!!!!
posao@ KAD SE NE BRINEŠ ZA SELJA,ŠTO ONDA REFERATE PIŠEŠ O DIVOVIMA....
Bolo na poslu!!!? Ma koga ti lazes laprdalo malo, nisi iz srednje izasao sad nekakav posao spominjes, ma ko-ga la-zes!!!? I mi se o Zelji ne moramo brinuti, klub nam se hvala bogu zna brinuti sam o sebi pa ne moramo dokazivati ovdje da smo divovi kao sto to vi dokazujete, to je vasa sramota, a za nas rezultati sami govore, ne moramo \"a\" reci! I jel\' ti stvarno mislis da je Zelji trebala ta druga pozicija da ju ne bi imao prosle sezone... Sine moj koliko si samo naivan, strasno! Cucemo se mi i na proljece pa cemo vidjeti gdje ce te tada divovi biti, a gdje nas Zeljo!! Jednostavno, ti si najzatupljeniji i najneobjektivniji jarcina ovdje! Svi pitari slozni u tome da je Zeljo trenutno miljama od vas, ali ne moze se junetu kao sto si ti objasniti... Stvarno si jako zalostan u svojoj silnoj zatupljenosti... Blago tebi takvom!
svi smo razocarani :(
@MUHA Nemoj se provaljivati za bivšu ligu! De se malo bolje informiši pa se vrati na ovaj portal!!!!!!!!!
@Moj bolo Pa vidi se da pripadaš ograničenim Dimitrijevićima kojima sve treba crtati da bi oni shvatili. Ova liga je nula iz razloga što njome vlada politika, korupcija, srodstvo......E zato FKS ne može da osvaja trofeje, jer igra pošteno i bez ičije pomoći, a to potvrđuju naši i vaši nastupi u Evropi!!!!!!!!!!!! To SHVATITE I NAUČITE TUPSONI JEDNI!!!!!!!!!!!!!
željo uzima sve trofeje ove god
hocu da ga glabam Edinu Isanovicu
@bolo OVO JE MUHA CC NE J.E.B.E ZIMU, NIKO TI NIJE SPOMENUO RASPORED. A OSIM DINAMA, ZVEZDE I PARTIZANA KOJI SU SLUZILI SAMO ZA KANTANJE U EURO KUPOVIMA KO JE JOS IZ YU-LIGE NESTO NAPRAVIO U EVROPI? A STO SE MENE TICE KOMOTNO MOZETE ISTUPITI IZ LIGE POPUNICE VASE MJESTO NEKO.
KOLIKO GOD OVA LIGA BILA LOSA JA JE VOLIM TO JEST VOLIM ZELJU A SAD PITANJE AKO JE OVA LIGA KARINA U KOJOJ NISTA NE MOZETE OSVOJIT ONDA MOZES MISLIT KOLIKA JE KARINA KLUB ZA KOJI NAVIJAS ALI ETO SAD CE BOZICNI TURNIR PA SE MALO POJACAJTE .
@bolo Vi uvijek zaboravljate spomenuti Genk, Helsinborg, Sigmu, Orebro..... Koga ste vi čestitog izbacili poslije agresije, a i prije? GLUPI STE I OGRANIČENI!!!!!!!!!!!!
@MUHA Od kud muha na ovoj zimi? Ma stvarno vi mene ne shvatate i dosadilo mi je objašnjavati vam neke stvari. Mi imali lagan raspored! To samo može reći neko ko nema pojma o fudbalu. Pa evo ostalo je još 1 kolo u ovoj polusezoni, što se logički da zaključiti da je svako igrao sa svakim! Mi priznajemo YU ligu, pa naravno, jer je iz te lige neko znao osvojiti i KUP šampiona, a iz ove niko ne može da i prismrdi istoj, a sve kao neki stručnjaci vode ekipe! Ovu ligu opet igramo logički, jer nema druge solucije, a htjeli to priznati ili ne zamislite šta bi i ova kukuruz liga bila bez FKS, duplo golo!
@bolo NEZNAM ZASTO SE UOPSTE TAKMICITE. VI SAMO PRIZNATE YU-LIGU. I HVALITE SE SA ONE DVIJE TITULE. A SAD FOL CEKATE BOLJA VREMENA.
FK Sarajevo je u srijedu navečer uprkos dobroj partiji u Banjoj Luci ipak ostalo bez polufinala Kupa BiH. PRVI SUT UPUTILI U73 MINUTI, IZVANREDNO.