Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu to Ultrasi Dinamo gledali pa nisu stigli doci?
Bravo za Igman.Ima turnir u Futsalu pa ako imaju za Akontaciju da uplate Mozda i prodju u prvih 11.
Zasto niste pruzili otpor kao sto to radite Velezu? Spustenih gaca ste dosli... toliko
Kako ne vazi ono pravilo za Zrinjski na koje se svi vade I Zeljo i Sarajevo:Danas svi igraju nogomet?Zrinjski izasao na teren zavrsio pricu za 10 min.Ako znas da si bolji i kvalitetniji to tako ces i napraviti😉
Joj najgluplji su mi ovi komentari koji nešto pišu bez ikakvog konteksta. Pa ne mozes porediti Zrinjskog i Želju koji je igrao prošlu polusezonu sa igračima koji su nivoa FBIh lige, sa Zrinjskim koji te igrače ne bi ni na klupi drzao, sa igračima koji su po svim parametrima bili 3x nivoa iznad, od primanja pa na dalje... Pitari su druga stvar i oni imaju druge neke probleme.
Kažu nije to više onaj stari Zrinjski, samo da bi umanjili Željinu dobru partiju protiv njih...
Kakva dobra partija neriješeno k'o da su ih deklasirali
Pa za Želju jeste s obzirom da nas u prvom dijelu nije dobijao samo onaj koji nije igrao s nama
Šteta zbog izgubljenih bodova protiv zvijezde