Nogomet
41

Zrinjski uputio izraze žaljenja i želje za brz oporavak Zolotića

Klix.ba
Foto: Klix.ba
Foto: Klix.ba
HŠK Zrinjski Mostar izražava nemjerljivo iskreno žaljenje zbog teške povrede igrača Željezničara Nermina Zolotića u sinoćnjoj utakmici 21. kola Premier lige BiH između Željezničara i Zrinjskog na Grbavici.

Mladom reprezentativcu BiH Zrinjski želi brz i uspješan oporavak uz nadu i uvjerenje kako će se ovaj mladi nogometaš na nogometni teren vratiti još jači.

"Žaljenje zbog povrede Nermina Zolotića izražavamo i klupskom rukovodstvu, stručnom štabu, igračima i svim simpatizerima FK Željezničar, kao i zahvalnost ovom Klubu na prijateljskom gostoprimstvu uoči, za vrijeme i nakon utakmice, koja je, nažalost, ostala u sjeni ove teške povrede", saopćeno je iz HŠK Zrinjski.

Također, iz Zrinjskog su izrazili i punu podršku njihovom igraču Hrvoju Miličeviću, koji, kako se navodi, također prolazi teške trenutke i iskreno žali zbog teške povrede njegovog vršnjaka. "U njegovom startu, koji je, nažalost, rezultirao teškom povredom igrača Željezničara, nije bilo apsolutno nikakve namjere. Pojedince i pojedine medije koji nesretni trenutak žele karakterizirati drugačije smatramo licemjernima, zlonamjernima i neprijateljima sporta", saopćeno je iz mostarskog kluba.