Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdrav, društvo! Ispričavam se na spamanju. Nudim vam kvalitetne parove sa odličnim informacijama i visokim postotkom prolaznosti. Nisu u pitanju dojave ni slično. Sa takvim stvarima se ne bavim. Ne nudim vam veliku zaradu odmah preko noći ali u roku mjesec dana možete fino zaraditi još jednu ili dvije plaće. Navratite kod mene na blog ako želite znati više. Topli pozdrav i sretno.
željo je smeće od kluba fuj onog Amara kad vidim zgadi mi se život isto Nemanja Kusta
I sta da su to vidjeli, to bi kao popravilo utisak o vama primitivnoj skupni. Jednostavno bili ste i ostali bruka grada Sarajeva! A kada je rijec o zatopljenju mislim da ako si bio na utakmici moga si vidjeti da ste imali ludu srecu da pobjedite jedan Travnik, sta vas tek ceka u Evropi, k.a.r.a.nj.e u bulju jer ste nula (0) ekipa, samo sto imate saveznike u sudiji (jucer neregularan 3 gol Celika, ono sto su sudije ostetile Celik u susretu s vama jucer su mu kompezirali preko nasih ledja) i sad kao tebe nije stid pricati o nekakvom zatopljenju, ma ustvari vi i nemate obraza da bi vas moglo biti stid bilo cega, pa i ovih malverzacija kada su u pitanju "vase", tacnije sudijske pobjede i "trofeji"!
Jel otoplilo komšije.Kod nas pravo fino sunce grije ps:Nakrham se novinarima koji su vidjeli incident a niisu vidjeli kad su manijaci digli parolu za humanitarnu akciju,nisu vidjeli kad su manijaci digli parolu za dan nezavisnosti
Škutorski plemići