Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Željo?! Nema Želje u ovim natjecanjima. A niste znali Bhbhmhahahahahaha
Plemkinjo, ja se takodjer sjecam kada vas je Zeljo derao posred Bijelog Brijega po 5-0! Ti si jos mala, ali tada je Zelju vodio Amar Osim...Znaci pripremi se i dobro podmazi, uskoro ce ponovo da bude g*uzenja, no sikiriki!
mnogo uspjeha u ligi prvaka zrinjskom . a sarajevu , sirokom i slaviju sve najbolje u kupu i da svi prodju dalje.
šta ima veze da Muslimani navijaju za Zrinjski, ako mogu u Mostaru mogu i bilo gdje drugo. momak svaka ti čast što nisi opterećen ovim glupostima
dobro je da i Muslimani navijaju za Zrinjski. xD
Nisi musliman nego Bošnjak majmune jedan.Po nacionalnosti Bošnjak,a po vjeri vjerovatno se deklarišeš kao musliman.Ovo je mjesto za sportske komentare,al me nervira kad vidim koliko su Bošnjaci nacionalno u nesvjesti ,pa šta drugo mogu očekivati nego da ih komšije i susjedi handre u zdrav mozak.Zrinjski će u Mostaru igrat nerješeno.U gostima gubi.
nadamo se da ce pobjediti iako bi volio vise da sarajevo igra ligi sampiona kvalifikacije al ipak je zrinjski klub bosne i H. tako da ja licno navijam za njih iako sam musliman a oni koji su protiv nek se napuse kite
vidi Mehmedalije što se na Hrvatice pali..... ili te pali kad me zamišljaš u svetom dresu Zrinjskog?
Pa dobro,čak i da je to istina time joj nisi opoganio ništa.Nisi joj napravio dijete. A na kraju krajeva,u svakom narodu ima izdajica i kurvi.A ako je ta iz Sarajeva i nema nekog velikog izbora,nažalost.
Pa nedavno kad sam tuc\'o jednu Anu i nije se ništa žalila niti je spominjala neku nečistu krv.Samo je vikala \'\'Ah,ah ah....tucaj me tisuću puta!\'\'.Mogu ti osobno poslat i video uradak na tvoju osobnu adresu ako želiš.
Pa da opogani svoju čistu hrvatsku krv.Da ne bi...
Plemkinjo...bil se ti udala za mene baliju?
Nadam se da će Zrinjski osvjetlati obraz Herceg-Bosne.
vidi male, sta si se ti ba nalozila. ufati se knjige djete
nabušit će vas Spartak u četvrtak... a ove druge je Zrinjski osobno nabušio nedavno pod bijelim brijegom a Lokomotiva samo dodala šlag na kraju