Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosla utakmica je bila ne vazna, a sad ce sve redom biti vazne.Dok vam fer plej i sportska eticnost nije ni za bendanje.
povratili jesmo a formu nismo
Budala vidi da je bio dogovor između Širokog i Zrinjskog, ako bi široki prošao nekako u ligu za prvaka, Zrinjski bi imao glat 6 bodova, s druge strane Zrinjski pušta Širokom kup pa guraj dokle možeš, a već se zna unaprijed derbi Željo - Sar.
@AugustBraun Naravno, ali očigledno je da se gura Široki.... u ligi za prvaka imaš 1 Hrvatski 2 Srpska i 2 Bosanska kluba, teško da će Radnik i Krupa obezbjediti Evropu.