Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke ekipi Zrinjskog na osvojenoj tituli 7 kola prije kraja...znaci mozemo srati ovako ili onako ali ovo sto je Zrinjski napravio je za svaku pohvalu... Cestitka od iskrenog i navijaca Sarajeva... Sarajevo je prica za sebe...no koment...
Ko im ne čestita taj ljubomoran , zavidan ili nacionalista
Od nekadasnjih renomiranih klubova Sarajevo i Zeljo iz glavnog grada BiH, postadose prosjecni klubovi u ovakvoj ligi, sramota i za njih i drzavu.
kolko je trebalo od sarajeva do namajeva treba deset puta duže od namajeva do sarajeva. jer kako se sada osloboditi fudbalske škole - imal mene tu i čiji je mali.
čestitam Zrinjskom, ali neka se sada pokaže u utakmicama europskih liga , ako su toliko moćni !U svakom slučaju , želim im uspjeh , ali vidjeti ćemo!
Bravo Zrinjski! Veležovac
bo ti on sestru
Bgm je ovaj portal sve osim bosanski. Nmg da vjerujem da svako ko voli ovu drzavu ima dislajkova ko da je otisao na index portal,24hr,alo alo,informer,politiku....Boze sacuvaj. Ili bolesnici prave 1748 usera pa rade botovski posao ili fkt je ovo neki antibosnjacki portal.
Čestitke prvacima
✌️💪
A sta ces, sedmi put velikani Sarajevo i Zeljo dokazuju da samo imaju ime i da zive u proslosti, na staroj slavi sa kojom ovi danas nemaju nikakve veze samo je kaljaju.
Cijela liga je namještena bolan, pa ko još ovo gleda i vjeruje. Neki ero reče mi smo ekonomaki najjači zato i imamo ovakav klub. Tačno, jeste, priznajem, najveći mito sudijama i nekim igračima u džep i bodovi osigurani. Pa tako to funkcioniše od kako je i ove šaban lige.
Bravo Mo, ajmo još Velež da uzme kup
Bravo Zrinja, lijep poklon za Uskrs
Tribina jadanje..
zasluzeno,nema sta kapa dole
Definitivno zasluženo!!!
Sarajevski bilbija ide u lp sa zrinjskim a salcin sa velezom u konf.ligu , To je taj uspjeh uprave sarajeva da prodaju najbolje igrace a da ostanu oni koji moraju makar i drugu ligu ugrali....ali vam je uprava strasna. Poz iz Mostara.