Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo nije sarajevski portal. klix je davno prerastao sarajevo. rebrandingom je portal postao i portal republike srpske i portal hercegbosne i portal 24% teritorije pod kontrolom takozvane armije bih. lijep pozdrav i hvala na posjeti. vas klix.ba
ko je kakav klub vidi se po igračima i sastavu a ti sarajlija prdiš bez potrebe velež je završio sa 91 godinom jer se za velež navijalo u trokutu dubrovnik sarajevo split toga jarane više nema pa stoga onoga veleža više nema. Stadion treba srušit i to pod hitno i pravit novi stadion manji funkcionalniji. O povijesti zrinjskog možeš vidjeti na stranici zrinjskog sa pregršt fotografija iz tog perioda možda ćeš se zapitati što nema jakih utakmica tada. pa evo zato što ostali klubovi nisu ni postojali. A da je zinjski fašistički ne bi mogao igrati u EU. zbogom.
Ja sam navijao za Velez prije rata, Velez za koji su ravnopravno igrali sve nacije, ali prije svega to je bio hercegovacki klub.sudjelovao sam kao klinac u osnivanju ra, pratil n.babovica i druge i u beograd 81. i 86. dobijao batine u Tuzli itd.Taj Velez za mene ne postoji, ostalo je samo ime, to je sad nacionalisticki klub, ja sam prije rata odselio u hr, srce se okrenulo Hajduku....jer je bio najslicniji Velezu. Za Zrinjski kao Hrvat nikad nisam cuo do rata, sad vidim da poznam otprije predsjednika Zrinjskog, ali taj klub je uzeo hrvatski dio Veleza i ima svoj put.Od Veleza su mi ostale samo stare slike i uspomene na jedan davni zivot, koji sam kao klinac volio, kad sam odrastao shvatio sam da je sve to bila jedna velika laz, kao i taj velez i mostarska raja, danas sam sretan sa svojim Hajdukom bio prvi ili zadnji, a ipak ce zivit vjecno...za razliku i od Veleza, Dinama ili Croatie ili Hask, Zrinjskog itd.
nije zrinjski fasisticki klub koliko su mu navijaci fasisti da se razumijemo !
I da, ja znam da bi ti volio da sve sto je bosansko (namjerno ne kazem bosnjacko jer Sarajevo i Velez to nisu) smjestis u Sarajevo i da izbrises sve sto Velez znaci za Hercegovinu. A na taj nacin da hrvatstvo i srpstvo ovlada svim ostalim dijelovima BIH. Ali nece ici. Sta ce Velez meni ovdje ?? On je simbol Mostara i kada ovo jednog dana postane normalna drzava zaigrat ce PBB.
@Mostar Prigradski su klub zato sto ste ih vi istjerali iz Mostara. Tipicni ratno profiterski klub koji je zaigrao na osjecaj nacionalnosti. Pitaj tatu za koga je navijao i djeda. I gdje je Velz igrao 70 godina?? Ako je bio prigradski zasto je igrao 70 godina pod Bijelim brijegom. To je isto ko da ja sada pocnem navijati za Olimpic i jos Olimpic istjera Sarajevo u Ilijas a on zaigra na Kosevu. Smijesan si do bola. Velez je za Zrinjski vise nego sto je Sarajevo za Zelju. On je za Zrinjski kao United za City u Engleskoj. A to da si ti doktor necega, mozes zamisljati u glavi u kojoj ionako nema nista.
pa sam opet za tebe doktor znanosti a ti ako tako volis vehlez napravi mu stadion u sarajevu ionako sa mostarom veze nemaju prigradski klub vrapcici
@Mostar U tvojoj glavi ionako nista nema, pa ne moze nista ni ostati.
zmiju ga loma profesore
pitaj babe od kog si nastao - gradjaninu iz kasabe
slaven je carsija a raspudic je lik koji mora isrit pricu oni jesu osnovani 1905 to stoji al us ugaseni a sto recimo dinamo nije urgasen koji je najhrvatskiji klub?uvjek su imali sahovnicu na grbu pa ih n iko nije gasio oa zrinjski je gasen jer ljudi kroz krlubhtjeli rusit drzavni sistem
Pape zovi Raspudića mjesto Vranješa
Knezoviću reci kako su vas muslimani protjerali s lijeve obale i kako su ti komsije bacali s balkona nebodera!
Dok se vi ne vratite vjeri pradjedova u mojoj glavi cete zauvijek ostati poturice i suncokreti
Dok se Velez ne vrati pod Bijel brijeg a vi sebi ne napravite novi stadion, u mojoj glavi cete zauvijek ostati ratno-ustaski tal. Pozdrav
haha to ti mislis,sviraj khurcu mome,vidjet cemo muslimajmuni jedni,karat cemo vas u guzu mi kamenjari,zrinja samo naprjed pozdrav sa sirokog,cuvajte raspudica veliki je to covjek!