Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abd da to na godinu izadje
Nikoga ne mrzim a ko mi je najviše antipatičan mu nebi tako pozelio to više o tebi govori
KLIX- NAJGORA MOGUĆA VIJEST, BILBIJA USPJEŠNO OPERISAN. E SVAKO SEBE NAZIVA NOVINAROM..
Za igraca u njegovim godina nazalost to je put u kraj karijere. Tesko da ce se vratiti kakav je bio. U svakom slucaju brz oporavak zelim .Okretanje leđa himni nikad ti necu zaboraviti.
Adnan Šteta
I niko da kaze o kakvoj povredu se radi,u svakom slucaju,brz oporavak,jedan od rijetkih profesionalaca opcenito u bh fudbalu
I stvarno naslov je dno dna,novinar nek sebi ruke u gips zamota,nikad nista da vise objavi….
Sretan i uspješan oporavak Nemanja. Ma gdje igrao, Atromitos u Grčkoj ti nikada neću zaboraviti. Dao si dosta toga mom Sarajevu i zbog toga ti želim svu sreću ovog svijeta.
Sretno Bilbija. Pola drzave ne zna kako izgleda i sta misli, a razvaljuje ono u cemu je najbolji. Skroman i dobar.
Naslov u vašem stilu! Alzo dakle, najgora moguća vijest je da je uspješno operisan????
klixu dobra vijest da je neko umro ili ostao invalid...