Genijalni video je hit
92

Zrinjski objavio urnebesan video: Zlomislić tri dana tražio loptu u šumi nakon penala u Ligi prvaka

D. P.
Zlomislić je konačno pronašao loptu (Foto: HŠK Zrinjski)
Zlomislić je konačno pronašao loptu (Foto: HŠK Zrinjski)
Nogometaši Zrinjskog plasirali su se u drugo pretkolo Lige prvaka boljim izvođenjem jedanaesteraca protiv armenskog Urartua, a mostarske Plemiće nije skupo koštao promašen penal iskusnog Damira Zlomislića.

Zrinjski je od svega toga napravio odličnu i "zdravu" zezanciju. Zlomislićev penal, tokom kojeg je loptu ispucao daleko preko gola, nije skupo koštao Plemiće jer je golman Marko Marić odbranio ključni penal i odveo svoj tim u drugo pretkolo.

Sada, tri dana kasnije, Zrinjski je objavio urnebesan video kojim je oduševio bh. javnost. U pitanju je potraga Zlomislića za loptom koju je ispucao iz jedanaesterca.

Tako su Mostarci napravili skeč, a u njemu Zlomislić u obližnjoj šumi traži loptu. Nakon tri dana "potrage", konačno je pronašao loptu u jednoj od mostarskih šuma.

"Tri dana nakon jedanaesteraca protiv Urartua, Zloma je pronašao svoju loptu", naveli su iz Zrinjskog.

Mostarci su odlučili, tome u čast, pokoniti navijačima dvije ulaznice za drugo pretkolo Lige prvaka i utakmicu protiv Slovana.

"Tim povodom vas časti s dvije ulaznice za susret protiv Slovana. U komentaru označi osobu s kojom ideš na utakmicu, a mi ćemo najsretnijeg dobitnika slučajnim odabirom proglasiti večeras u 22 sata. U obzir će se uzeti komentari na Facebooku i Instagramu. Sretno svima", naveli su iz Zrinjskog.