Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Bordo lavovi" razvalite ove šupke što su oteli stadion "rođenim".
ekspertni tim zirinjskog je sastavljao ovaj tekst 7 dana. 😂😂😂
Nema vece sege od huligana
Moze li neko objasnit ovo "RE AKCIJA" , sta to tacno znaci?
Pa pozvali diskretno svoje navijace da divljaju i po mogucnosti ubiju nekog. Bem li vam majku ustasku.
hahhahaahah....
A glocnite ga
Cuj to 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ovo Željo melje sve moj željo nema akciju ni reakciju al kad igra ima erekciju
Musemiću. Ako izgubiš ovu utakmicu idi živ bio samo da te više ne gledam. A poznavajući te kao labilnog trenera kada treba zube pokazati bojim se da je ovo još jedan zijan.
@Posljednji Mohikanac 1. Čovjek osvojio duplu krunu! 2. Sarajevo dijeli prvo mjesto na tabeli! 3. Sarajevo ne može dovesti/priuštiti boljeg trenera! 4. Sarajevo je ispalo u Kupu, ali od Širokog u gostima, uz 2 postignuta pogotka, pod nesportskim okolnostima. 5. Sarajevo je igralo bez sredine terena - Stanojević-Oremuš-Rahmanović...tako da ne vidim razloge zašto bi Husref napustio Sarajevo, ako izgubi narednu tekmu.
Bravo kontas ali dabogda da ovaj a i ostali koji ovako misle skontaju