Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za zloČince poput njih mala je to kazna.
5 utakmica je ok bez navijaca, ali su ih trebali malo vise udariti po dzepu ;)
he.bes kaznu.....bjezanija i kukavicluk velezcica--NEPROCJENJIVO HAHAHAH
he.bes kaznu.....bjezanija i kukavicluk velezcica--NEPROCJENJIVO HAHAHA
Heroj dana Mile Pehar....cccccc
sarajevo horde Ante Pavelic , neka zivi bosna ustaska drzava
Pa valjda su to tvoja braća. Ja nikad ništa nisam imao s njima, niti znam, niti me interesuju. Oni su u tvojoj državi a ne mojoj.
NEMA PROBLEMA,NEKA TI ONDA BUDU BRAĆA DELIJE I GROBARI
Odhebi bingo! Otkud mi ti brat svega ti? Iš...
Ma mali Pehar je budala,hvala bogu da igrači Veleža nisu ozljeđeni.Dugo sam Ultras ali ovo što su pojedinci koji se nazivaju Ultrasima napravili je za svaku osudu.Osuđujem svaku vrstu nasilja pogotovo na stadionima.Jako mi je žao zbog svega što se dogodilo,ne ponovilo se.
sta ste se sad navili, koliko je sarajevo kaznjeno zato sto su hordasi uletili u teren kad su izgubili protiv sirokog(prva tekma u sarajevu nakon sto ste ubili vedrana)
HORDE ZLA-HADŽETI=SANDŽAK..POZDRAV BRAĆI U SARAJEVO
mile pehar nabijem ti anicu....u sup.cic...
Popravljam jeftino ves masine i stare sporete.
bos.njaci san.džaka, od sutra do 15 oktobra se u srbi.stanu odrzava popis stanovnistva....Bojkotujte ovaj popis, zato sto ce sr.bi stimati podatke u svoju korist i cilj im je da bude sto manji broj Boš.njaka!!! Cilj sr.ba je da bude sto manji broj Boš.njaka u Srbis.tanu , tj. u San.džaku..... Bojk.otujte popis i nedajte da vas popišu.... Zato i sr.bi a i crno.gorci izmisljaju kategorije u popisu : nacionalnost Boš.njak i mus.liman ??! ili za vjeru isl.am i mus.liman ??! ili jezik bos.anski , boš.njacki i naški sve u cilju smanjenja broja boš.njaka i stvaranja smutnje kod boš.njackog naroda... zato bos.njaci san.džaka bojk.otujte popis u srb.istanu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10000 wtf treba odma 200 000 pa da ih nauce pameti kad bankrotiraju i ne budu imali vise odakle da dignu kredit :D
Bosnu podijeliti Srbima i Hrvatima,a tebe odpremiti porodici u Bagdad