Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da sudije ne oštete Zrinjski opet 😂
sad ce baka traziti da se utakmica odgodi. 'osujeceni smo' 🤣
Ovdje bi Želji i X odgovarao, samo da ne bude poraz! VTŽ
Čime se vodite gledajući x kao zadovoljavajući ishod? Upisujete pobjedu protiv Zrinjskog na Grbavici u nastavku prvenstva? Željo je i na Grbavici izgubio od Zrinjskog tako da nije nemoguće da se opet desi. Sa tim eventualnim x-om u Mostaru Želji je dovoljno da jednu kiksa i Zrinjski će opet biti prvi! Željo ako misli osvajati titule mora ili pobjeđivati Zrinjski u Mostaru ili imati bodovnu zalihu od nekoliko bodova prije LZP. Pošto zalihe nema pobjeda u Mostaru jedina opcija.
Željo je prošle sezone imao skor 5-4-1 u LZP i ostao bez titule. Neriješene rezultati mu ništa donijeli nisu! Čak je i Zrinjskog dobio na Grbavici i odigra taj vaš toliko željeni x i ostao bez titule. Ekipa koja u LZP bude uspjela pobjediti više od pola utakmica će biti prva, u svim drugim slučajevima zavisi od rezultata konkurencije. Neriješen rezultat u LZP je gotovo ravan porazu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zeljo zgaazi taj umjetni klub .RA 1981 uz vas protiv skutora!!
jebat cemo im m.mu:):). Željo sa eventualnom pobjedom na korak do titule! nego zna li mi neko pametan kazati za sta se bore kitari
zeljo
Zeljo sampion
# the rezultat is open. - slavni Baka...:-)
Ta ce Zrinjski.... 🇧🇼🇧🇼😎🇧🇼🇧🇼
..i Todorovica i sa hrpom Manijaka na tribini i lavljim rikom sa terena od Plavih momaka
Pravi momenat da dobijemo Zrinjski a vi ćete od muke pocrkat :)