Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pada Zrinjski.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zrinja najtrofejniji beha klub i najbolji predstavnik BIH u Europi. Velez nas 2 put u povijesti dobio i misle da su nesto postigli. Najvece place i najvise para kod Zrinje a oni brzo opet nece marke imat.
Nije istina. Željezničar je najtrofejniji klub u BiH, također nije ni najbolji predstavnik. Najbolji predstavnici su bili Željezničar koji je odigrao play-off za Ligu Prvaka (4. pretkolo) i Play off za Ligu Evrope i Sarajevo isto play off za Ligu Prvaka. To je ako ne računamo kada je Željezničar igrao polufinale UEFA Kupa.
Zaboravio si i Osmansko Carstvo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove godine Sloboda a dalje Velez, Celik..druga liga. Svima ce doci trenutak povratka i ispadanje a konstante kao Zrinja, Siroki i dalje u Europi
Kakvoj vi Evropi 😂😂😂 Dobro je ako završite u top 5.
Na livadu po povredu 🤣🤣🤣
Forza Velez. Prestizemo vjestacki klub iz skutorije uskorooo