Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljo prolazi Maribor-a ..... pobjeda od 3:0 i prolaz.... sto da ne
Svi na Koševo
Izgubiš u gostima sa 4:1, a onda očekuješ da pobjediš 3:0. Logika u nožnom prstu. Volim i ja Želju, al\' realno...
U nesreci i veselju se.remo se mi na zelju Babo hellljp,babo heljpp ubise Janezi,babo heljp zovi komitet heljp. Hehehe,lahko prihajamo !!
poturička posla
Zao mi je sto je Zeljo skoro ostao bez sansi za prolaz al kad pogledam njihove igrace nije mi ni cudno. Svi od reda su sminkeri koji su se digli ko da igraju za Barcu, ne daju gledati u sebe. Treba Beslija sve ono posamarati i natjerat da se osisaju na celavo, jedini on moze da se kurci jer je zaradio toliko da ne mora vise da mrdne al opet se bori ko 20-o godisnjak.
Ne mogu da vjerujem da ste toliko nepismebi. Pa ovaj naslov ne moze ni pisac da skonta...
Kakav prolaz, kakve trice. Pravi trener na poluvremenu u Mariboru skonto sta i kako treba pa nas onda popisao za 45 min. Zvaljo nije znao sta ga snadje niti je znao sta uraditi. Jedina Zeljina sansa je da Maribor u revansu vodi trener pionira. Mozda bi Zvaljo tad znao strucno parirati pravim trenerima.
8. PROBUDITI SE I OTIĆI NA POSAO
Ma prolazi Željo, Sarajevo ispada :D
JJK Jyväskylä (Finska) - FK Zeta (Crna Gora). JJK je u prvoj utakmici slavio sa 3:2.
Sarajevo/Levski - JJK / Zeta Golubovci
proći će al u kuu rcu
httttp://www.youtube.com/watch?v=L_EzYIoD2Hw manijaci evo vam recept ,prva tekma izgubili 3:0 ovo je uzvrat ovkao trebate igrat i naviajt i napunit stadion
s 3-0 prolazite stim da morate napunit kosevo ko nikad bez 30 hiljada nema price ostalo nema sanse i to pritisak smao takav da napravite al poznajuci vas nece bit 5 hiljada na kosevu
Meni je drazi rezultat od 4:1, nego da su izvukli 1:1 i ufurali se da su odlicno odigrali i da im odgovara 0:0 da prodju dalje. To razmisljanje i takav rasplet situacije su oduvijek bili pogubni za klubove s nasih prostora. Ovako znaju sta im je raditi. Jos kad bi uspjeli pokupiti onu vjeru, volju, zelju, i zalaganje od FK Sarajevo, mislim da misija nije nemoguca, pogotovo sto ce se mali Slovencici us...ti od atmosfere, koju bi Manijaci svakako trebali napraviti i napuniti stadion do posljednjeg mjesta - pa mozda i zajedno s Pitarima, i to u obje utakmice, i da se zajedno podrze grad Sarajevo i drzava BiH, i da se Slovencima i Bugarima pokaze bosanski inat na djelu. Razloga za to su nam dovoljno dali... Ukoliko Zeljo krene silovito, i uspije postici barem jedan gol u 1. poluvremenu i zapali puno Kosevo, onda sanse naglo skacu. SAMO VJERA U SEBE DONOSI REZULTATE ! Sarajevo je jucer vjerovalo u sebe, a Zeljo nije - a Levski je 3x bolja ekipa od Maribora. Pa vi vidite..
1- NAPRAVITI LUDILO NA STADIONU 2- ZABITI BRZO GOL 3- ULAZI VODA U UŠI 4- NAVALITI JOŠ JAČE 5- ZABITI DRUGI GOL 6- PODIĆI IGRU I NAVIJANJE NA NIVO TRANSA 7- ZABITI TREĆI GOL FORZA ŽELJO