Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ne povjerujes kakvih sve komentara ima.. Ako cu vec pratiti Europa ligu, necu valjda navijat za neki Guimaraes ili Esbjerg pored Dinama (Husejinovic) i Rijeke (Kvrzic, Alispahic, Zlomislic, Krstanovic) I ja bih najvise volio da je prosao neki nas klub al' kad vec nije.. Ne budalite..
Što ste se vi pojedinci uspalili zato što se posebno ističu HR klubovi? Jel to zavist pa ne želite čuti za njih ili samo čisto ludilo nacionalističko?
Hvala Bogu nisam. A tebi preporučam da zamoliš nekog osnovnoškolca da te pouči osnovama pismenosti.
Idemo Dinamo i Rijeka finale. :D
moze li ime i broj dilera???!? vidim dobro ti nesto daje !
Kucne je proizvodnje.... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dinamo moze prezimiti u Europi, sasvim sigurno
hoce. a zao mi rijeke. ruzna grupa
val bas sta mi imamo sa rijekom ili dinamom kakve gluposti kakvi novinari ni sam neznam kako evo me u grobu a dosao sam samo da rasprodam robu reče jedan filozof
uffffff....Pa da li neki hrvatski list spominje NAS????cak da bi igrali ligu sampiona....mislis da boli ikoga iz hr ili srb kura c??? Ali mi naivni kreteni....djokovic Tu, dinamo tamo!!!! a ti pricas nešto o nacionalizmu....ovaj novinar pise o njima kao da je ponosan Na to. ja nisam. cak i nevolim što uopste igraju internacionalno...isto kao i što njima drago, što mi nemamo nikakve klupske uspjehe
Ej moj Muha, ne citas ti nista. Mediji u okruzenju itekako prate nase sportske uspjehe (za sada od uspjeha jedino vrijedi istaci Nogometnu reprezentaciju)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
RAJA,AJD DODJITE NA PIVU,A IMA I MEZE MALO,DA POMEZETIMO
Sto pisete o Dinamu i Rijeci,pa koga briga sa kim su oni u grupi !
Želju???
Sandžak stylee...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
turci pusha ove sezone