Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Italija i Finska, za sad nije lose.
cim sam.vidio grke znao sam da su naši hehe
ovih grckih vnago se nemozemo riješiti da si pita.
Nasa grupa je najizjednacenija bice svakavhih rezultata.Mogli smo proci i bolje ali i gore.Sve u svemu nema nikog osim Lihtenstajna od koga ne mozemo izgubit a pobjedit mozemo sve pa i Italiju.Do nas je sada.
Nama su grci problem bili samo kad smo se vadili kod njih,plus ako smo već morali sa grcima u grupi biti ima li bolje reprezentacije da bude nosioc grupe od italijana,pa oni će sa grcima dvije mrtve nule odigrati 100 posto.Sve u svemu, nije ovo loše.
Ujednacena grupa: borba za prva dva mjesta izmedju Italije, Grka i nas.
Italija i Finska u redu. Ostali iz grupe, moglo je i bolje. Grci zeznuti uvijek, Armenci nisu bas slabi, a Lihtenštajn vjerovatno najbolji iz sestog sesira.
Italija, Bih,Finska,Grcaka Cigani, Armenija, Lichtenstein voooolimo Ljiljane'
A jeste svi napali na Grčku,a šta ćemo sa Talijanima....
Armenija nije bas lagana. Uzeli su Crnogorce u proslom ciklusu.
o jemeb ti grcku
Eto i Armenaca, Bosnje gube sigurno u gostima.
Navijam za BiH i Kosova
Sve dobro osim Grcke. Peti i sesti sesir i nisu bitni.
Opet ovaj tcacikiiiii usraniiii🤬
Opet Grčka...
Braca Grci sa Bosnjama.. Bice opet transparenata Noz, zica
Ko za božić u Kravicu dođe, Naser Orić, nije Karađorđe