Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a jbt sreća, ja sve kontam da igrači igraju lopte.valjda ne pratim divljno.
Razlika između Zrinjskog koji je prvak i Viteza koji je ispao iz lige je samo u novcu. Igrači.su u našim klubovima svi isti i jednako loši. Dovoljno govori i to da se niti jedan igrač iz šampionske ekipe nije nigdje prodao u inostranstvo već godinama. Jedni te isti igrači i treneri tezgare i hodaju od kluba do kluba unutar PL.
Oni mrze BiH, navijaju za Hrvatsku, veličaju ratne zločince,... Da Bog da dobili najjačeg protivnika da odmah ispadnu.
Vidi malo druze!!! To sto si rekao 100% stoji za Listicu! Ipak u Zrinjskom igra 50% Muslimana i Srba! Jeste da u svom nazivu imaju “hrvatski”, opet su multietnican klub! Kod Listicana nikad nije niti ce zaigrati neko ko nije Hrvat
@hames wagner hrvat?
Hoćemo li ikada dočekati da se ijedan naš klub plasira u grupnu fazu bilo kojeg evropskog takmičenja, ili ćemo "tradicionalno" završiti evropsku epizodu u pretkolima za gol razlikom -24 i tako i dalje biti rame uz rame sa klubovima iz "renomiranih" evropskih liga koji se također nikad nisu plasirali u grupnu fazu Lige prvaka ili Evropa lige (Farska ostrva,Baltičke zemlje,Luksemburg,Lihtenštajn,Andora,San Marino,Malta i Crna Gora).Eh ako se sa njima trebamo mjeriti onda smo GIGANTI.
Dobro je ovo nema u grupi Dudelange bilo bi 7: 0 😂😂
Mogli bi igrat...al nece 😁.. Baka pobjego jer je znao da ispadaju iz prvog kola, pa da ne bude tragicar
Hoce ali u kur..u imati srece daj bolan
Pa kad cemo se moc uzdat u kvalitet pobogu