Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema od tebe više ništa moj Nermine, ni u ovom mrtvom Želji ne možeš meda. SRETNO!
da vam ja komsije kazem nesto, vi sem Blagojevica nemate dobroga igraca, ne kazem da mi imamo ista bolje al tako je kako je...mrka kapa i nama i vama Bgm
ma ima brate igraca dobrih, samo sto nemaju minutaze (nasi I vasi mladi) a I neke drze na klupi bez razloga
zeljo se voli
Zeljo je post'o neozbiljan klub ,od Mulalica,Zahirovica,Bekrica 'oce ljudi da naprave nesto,e pa nece moci
U zvijezde ga zimus kovali,i njega i onog propalog Zahirovica,ostarjelog i anemicnog Bekrica,izgubljenog Stevanovica koji je jedini bar nesto pokazao,ne puno ali je makar solidan igrac za ovu nasu nikakvu ligu.
Jednostavno nije dobijao prilike, a nije nešto ni dobar bio, Bekrić kloc, ne znam što ga držimo stalno u igri kad sam izgubi 5-6 lopti, Zaha kako koju tekmu na derbiju bio odličan, Stevanović pored Blagojevića najbolji igrač Željezničara.
@ChrisRone Peto mjesto u ovakvom odronu od lige je rezultat toga,dovodjenje polovnjaka koji uzimaju kakvu-takvu lovu i odu kroz par mjeseci i onda sve ponovo.Ne poznajem dobro igrace Zelje ali znam da su ove koje sam naveo zimus tako hvalili da to nije normalno.Stevanovic je jos dobar jer mu je karijera u padu vec godinama ali realno nije to nista spektularno
jbt jest propao nije se ovdje mogao nametnuti. u gentu moze samo konobarisati
sretno Zola!
Propali fudbaler Vase Miskina crnog, ide sad na posudbu u drugu iransku ligu
@dir.preduzeca Okic, Harba, Radovac, mijanmarci.... Da nabrajam dalje pulene FKS ove sezone? Sizife...