Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmajevi vrijede ZLATA :)
de ti meni re i gdje ti prodajes geam po skoro 44e da i ja dodjem?
Zmajevi od 14 utakmica sa jakim drzavama 13 izgubili, pobijedili grcku jedino, eto sta nas ceka na svjetskom, a onaj nek jos malo seta po terenu! zaslijepljeni smo svjetskim i pobjedama luxemburga i litvanije..
na broj s kim?
Bosanac sam i govorim istinu. pogledaj malo
Hrvatska 13. Oppaaa
ZMAJEVI VRIJEDE VISE OD OVOG
Prodajmo zmajeve, i svakom od 3,8 miliona stanovnika BIH ce doci 60 KM
Messi = Pola Argentine
uhuuu jeeee! Moja pička materina gdje tjeram ljude je 13 šiliona jeeee :D :D znao sam da vrijedi gdje ih saljem :D
Русиjа , Русиjа шампион свjета
je li to samo zato što se rimuje sa "Serbia"?
selektor nam ne vrijedi ni šteku cigara :)
Ja imam sad 18 godina, mogu li i ja debitirati za BIH za par godina?
ti možeš pošipu rinaka za laku noć :D
Ovo bi trebala iskoristiti čuvena "ekspertna" vlada Premijera Zeljkovića, prodati reprezentaciju i namiri dug Kantona Sarajevo. Eto plata, eto penzija, invalidnina, dječijeg doplatka, i naravno, novca za narodnu kuhinju. I svi sretni. (Shvatit ćete ovo kao teški sarkazam, je l' tako?)
Veroljub Saletić - sad bi s BIH u Brazil “Ponosan sam što sam Srbin i to iz Republike Srpske i moja velika želja je da igram za moju otadžbinu, srpsku reprezentaciju. Gdje god bio, dostojno ću reprezentovati Republiku Srpsku i Srbiju. Moja želja je da bar jednom obučem dres Srpske”, govorio je tada Saletić. Marko Lazic - i on zeli u Brazil "Želim da igram za reprezentaciju Srbije! To mi je trenutno najveći cilj u reprezentativnoj karijeri. Ne bih nikada igrao za Bosnu i Hercegovinu, jer tu selekciju ne čini više moj narod. Srbin sam, idem u crkvu i slavim Aranđelovdan i logično je da želim da igram za selekcije svog naroda", kazao je Lazić. Toni Šunjic - reprezentativac BIH ''Prvaci šugave zemlje'' nakon što je Zrinjski osvojio prvenstvo BIH 2009. Zvjezdan Misimović ''Želja mi je da završim karijeru u Zvezdi'' “U reprezentaciji sam igrao od kadeta do mlade selekcije, odigrao sam, mislim, 50 utakmica. Kako je to bilo sa ratom ja sam i dalje imao stari jugoslovenski pasoš. U to vreme su se pasoši menjali i nešto se iskomplikovalo. Trebalo je da dobijem pasoš SP Jugoslavije, konzulat u Minhenu je rekao da zbog velikog broja izbeglica ne može tako brzo da mi izda pasoš. Ovi iz saveza se nisu toliko trudili da mi pomognu i ja sam odustao. Posle toga je Pižon nešto izjavljivao o meni, ali sve je OK.”, rekao je Misimović.
I na sve to dodaj Ćiru Blaževića koji je se svasta napljuvao...i opet je dočekan kako je dočekan....neki ljudi vrlo lako mijenjaju i ime i dres i misljenje....
*koji se
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije bitno kolko vrijede,vec kolko mogu napraviti...nisam bas vidio da smo mocni protiv velikih ekipa
Šućur Allahu nije to nista sta nas prelijepi Bakir ima na Poljinama. Nemojte tako pricati mozete ogrijsiti dusu. Estagfirullah.
BIH i reprezentacije iz TOP20 (otkad je Susic trener) Argentina - BIH 2-0 BIH - USA 3-4 BIH - GRČKA 3-1 JEDINA POBJEDA!!!! Grčka - BIH 0-0 Meksiko - BIH 2-1 BIH - Brazil 1-2 Njemačka - BIH 3-1 Portugal - BIH 6-2 BIH - Portugal 0-0 Francuska - BiH 1-1 BIH - Francuska 0-2 Švedska - BIH 4-2 fale još dvi koje BIH nije dobila, ako neko zna neka doda
možete osvojiti ejdino boćarski turnir u Kalesiji
moja malenkost našla Meksiko - BIH 2-0 BIH - Grčka 0-0 (prijateljska)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam gdje ste ovo nasli, na transfermarketu vrijedimo 93 miliona, sa Lulicem i Stevanovicem oko 105 miliona eura :)
Vrsajevic i Sunjic sami vrijede 50 miliona funti.
I vise to je nepravda koju nam uvijek čine ta dva čovjeka vrijede brat bratu 70mil funti glatko da se prodaju mladi jaki tehničari
hahha tehnicari,jesu bas :D