Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajina da nakanta ove peederčiće i nargilaše! Kakvi Zmajevi? Dok je Vico u savezu, nema tu navijanja... Sve to treba nogirati a Peteva poslat da sadi krompir.
Što sam vas gledao, gledao sam. Sve ovo treba razyebati i vozdra..
Slažem se. Jbali smo Ušanoviću majku. Sada bi Ušanovića od blata pravili. A pravit ćemo i Vicu od blata, jer dolaze sve gori i gori...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Klix-a tužiti za ismijavanje reprezentacije stalnim šprdanjem da su 'zmajevi'
Pa ne moze poslije cola-dragon-ice-bonbon 90 min trcati
Najgore terene u EU imamo , najgoru ligu, treneri djecu treniraju na principu treninga iz 90tih...djeca nisu ni pocela trenirat a osudjena su vec na propast. Kasnimo 30 godina za fudbalom. Poneki dijasporac izvlaci nam prosjek reprezentacije i onda bosnjo uzme pljuje Pjanica ili Dzeku naziva klocom. Drzave nemamo a nit himne kako treba a kamoli reprezentaciju..Stidimo se svi
Zmajevi veceras bljuju vatru
Gdje je Petev, kad rece na Face TV kako ce za njega govoriti rezultati, evo rezultati kazu da su najgore kvalifikacije od od nastanka drzave… pametnom išaret dovoljan
Najrelevantniji komentar je dao mali Luka, momak je toliko prizeman i ponizan a bolji od 80% ako ne i više koje je Tuta Bugarin izveo protiv Finaca. Ovakvim pristupom nismo i nećemo nigdje dogurati, momak reče javno u kamere i svaka mu čast na tome i prevelikom zalaganju iako je igrao na kapaljku i pri tome pogodio..
Ukinuti debilni naziv zmajevi,jer to ničim nisu zaslužili.
I zmajevi su izumrli
Petev je opravdao očekivanja. Po njemu se vidi da smo u govnima u svakom segmentu.
Ma ko ih zašto
onda se čude što Hrvati igraju za Hrvatsku,biti član te reprezentacije makar na širome spisku u startu ti je veća vrijednost 1 000 000 € za ugovore ,a ovdje u banana državi igrač Sarajeva ( el cretinjo) nosi sat od 120 000 € .OVO SVE GOVORI!!!
Koga to jos zanima?
A jeste li vidjeli (pročitali) Vicinu izjavu?! Veliki napredak..hahahah..koga on majmunima pravi sebe ili nas
On to već jeste a i ostali
Nema ni baraža, bore se da ne budu najgori. 🤔
Kao i uvijek do sada navijat ću protiv bh.
Hajde malo ugledajte se na Sjeverne Irce, Crnogorce, Madjare. Svi su ispali, a napravili su odlicne rezultate. Svjetsko prvenstvo je svaka utakmica reprezentacije.
Samo da napisem da me zaboli k.... za šišmiševima. Cuj zmajevi
Molim glasajte i dijelite dalje!!! https://www.izmjeneustava.com/
I glaso i podjelio i napisao na klixu. Opet tek nesto vise od 20000 potpisa. Malo, ko da se nikog nista ne tice.
Kolika je Plata u klubovima i reprezentaciji u Bosni a kolika u Hrvatskoj? Koliko si poznat kad igraš ta Bosnu a koliko za hrvatsku? Iz koje reprezentacije igrači igraju za Gigantske klubove ? Svaki igrač ako ista valja mjenja državljanstvo !