Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ovaj Medunjanin glumi sa zavrnutim šorcem. Malo ko Ronaldo. ..
Nije mi do komentarisanja, Klix-e, nimalo, prodji me se, :) ... hoce samo da kazem ... ovaj Bernard, ako ikad pomoli nos u_Tuzlu - e, nece ni kilu soli na pesces. A eto mu, anamo_njemu, US Open-a, pa nek' gura i mimo finala! Toliko :)
ovako bi se trebalo igrati dzeko visca lulic hajrovic besic pjanic kolasinac spahic sunjic mujdza begovic
sunjic mora u prvih 11
jedan do dva treninga i utakmica....ovo me sve vise podsjeca na period Sliskovica.....
nemojte Spahi cvoke palit lupit ce vam samar
Mozda bi bilo fino da Klix napise jedan clanak o tome kako ce se sutra navrsiti tacno 10 godina (03.09.2005) od toga kako smo pobjedili Belgiju na Bilinom Polju golom Sergeja Barbareza u 62. minuti. Mislim da je to jedna lijepa slucajnost kojoj se moze posvetiti jedan lijep clanak!
Jesmo li ih vec derali na ovom stadionu. Cini mi se jesmo i opet ce mo
Nismo jarane, poderali su oni nas 4-1 =))) A poveli smo bili. Onda se ovaj stadio zvao HEIZEL stadion a danas mu je zvanicno ime Stade Roi Baudouin ili na flamanskom/holandskom Koning Boudewijnstadion =))) Sutra cemo akoBogda.