Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi nogometaši BiH \"pregazili\" Grke sa 4 - 0 Prvi tim BIH 8 - 1 Kosarkasi BIH se plasirali na EURO Odbojkasi BIH izborili finale na olimpiadi! E to je Bosna kakvu zelim samo pobjede idemo ZMAJEVI!
bravo dzeko misimovicu pjanicu ibisevicu salihovicu svaka cast svima ZMAJEVI VI STE NASI HEROJI ZIVIMO ZA SVAKU UTAKMICU REPREZENTACIJE BIH NAPRIJED BOSNA SAMO MIRNO I CVRSTO STAJATI NA ZEMLJI
pa sta ako je ovo slaba ekipa,znaci ako pobijedimo slabu ekipu ne trebamo slavit? naravno da trebamo i naravno da hocemo! i sitne drzave znaju pravit probleme,a mi smo ove rutinski odradili :) najljepsi osjecaj je euforija prije i poslije utakmice( pobjede).. nema ljepseg osjecaja na svijetu,ja ga ne bi mijenjao ni za sta drugo,a tako bi svi koji zive za BiH i ovakve sjajne uspjehe u sportu ne samo fudbalu,trebali gledati na to:) pozz iz tuzle svim bosancima i hercegovcima idemo rusit latviju!!
Bosna--Latvija 2:2
ma idemo na svjetsko 100% , a jos sto mi je drago da smo bolji od svih repki iz bivse juge osim hrvatske, a njih cemo preslusati na svjetskom, pogotovo mi je drago da smo bolji od velike srbije, za njih je baraz kosovska bitka. Jedino sto mi smeta, kad budemo igrali protiv domacina na svjetskom, pomjesat ce nam se zastave
Naduvaj se ti nama svim sa svojim bezobraznim komentarom! Tvoj tata je bik, a ti si tele deriste jedno, gdje ti je osnovna kultura kada pricas o starijim ljudima, a uz to jos ljudima koji su postigli nesto u zivotu. Sta si ti bijednice postigao, osim sto si mozda prepisao kontrolni iz matematike i pobjegao sa par casova iz skole. Zbog takvih kao ti i ne zasluzujemo da odemo bilo gdje na Prvenstvo, jer takvi kao ti bi pljuvali i po velikom Papetu kada bi otisao na SP i izgubio prvu utakmicu, pogledaj samo koliko nasih igraca igra redovno u svojim timovima, Miske 2 minute, a ni Dzeko nista vise MAJMUNE jedan i ti pricas kako mi imamo najbolju balkansku ekipe. Gledaj gdje igraju Hrvati, Srbi, a gdje igraju nasi (koji igraju)? Papak jedan M.R.S!!!!!
Ovo tele od Susica, sto bleji, mozda i sada nije skontao da pored Dzeke ima jos jednog vrhunskog napadaca koji zabija ali i pored toga nastima i drugim igracima golove. Ne mogu ni zamisliti sta bi se desilo da je ovaj PAPAK od Susica krenuo sa ova dva vrhunska napadaca na Portugal. Trenutno imamo najjacu repku na Balkanu i mozemo parirati svima, ali samo se nadam da nas ovaj papak Susic nece prodati opet. Vedo je zasluzio da bude igrac utakmice, a ovaj komentator neka se malo naduha svima nama.
\"I AM PROUD TO BE A BOSNIER \"
znamo da smo pobijedili, imate li neku drugu temu, ili će ova biti naslovnica narednih 6 mjeseci.... ah da, svršili smo na džeku u hattricku.
Pobijedili smo malo ovece selo-lihtenstajn,da nam je izvuci remi sa nekom boljom repkom
Rudar iz Breze bi ovo rutinski odradio
Ovaj Vrsaljevic stvarno ko muha bez glave, nema zive veze car. Bolji je Maletic tri puta.
JEFTINIM PUTEM DO VELIKE ZARADE NA KLADIONICI. LAGANIM I STRPLJIVIM NAČINOM! NUDIM VAM 22 SISTEMA BESPLATNO UZ GLAVNI, NIŠTA NE GUBITE! Ako još niste, zavirite na minutu na moj blog. Igram jednu sasvim novu igru sa malo većim ulozima. Zarada je zasad ogromna, blizu 50 000 u pola godine na najvećim zicerima bez forsiranja. Preuzmite 22 gratis sistema koja vam nudim. Garantiram da ćete među tim sistemima naći barem 1 ili 2 koji vam odgovaraju za vaš tip klađenja i s kojim možete profitirati. Netko je nadaren za veće kvote i iznenađenja, drugi pak za manje kvote i zicere. Ima za svakog po nešto. svih 22 sam spojio u word koji vam dostavljam putem maila. Samo provjerite na mom blogu o čemu je riječ i javite se na mail. WWW . ORGAN . BLOGER . HR
@Denis Otprilike oko tvoje adrese da im ga malo tvoja mama podudla
HAHAHAH KAKVI BRE ZMAJEVI SUNCE TI .... JOJ BOZEEEEE BAS ME INTERESUJE DOKLE CE VASI ZMAJEVI DOGURATI
2:0 i 0:0 sa litvanijom, znaci 4 boda
ako se pogleda 10 prethodnih utakmica lihtenstajna vidi se da su imali sasvim korektne rezultate, da ih je samo spanija nakantala i to dosta manje od bih, da su pobjedili 3:0 island, uzeli bod litvaniji, dva minimalna poraza od skotske, dva puta 0:2 od ceske