Komentari (677)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2:0, hajmo pit kahvu. Eto to je to.
Pjanic od heroja do tragičara. Prosuti bodovi, izgubljena sigurna pobjeda, nadam se da nas neće koštati plasmana na euro. Al' što je Džeko tragičan, Bože sačuvaj...
baho pusi ga
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
U 15. minutu, kad smo poveli 2:0, kaže Baho:"sad bi grci najradije da se završi utakmica i da idu kući sa ovih 2:0"-kao da nikad niko nije stigao 2:0. Naš mentalitet
kud niste izgubili, stoko jedna nesposobna!
Sad samo cekam ove nase "mahalske" selektore koji ce poceti pljuvati po Prosineckom, isto ko i po Mesi i Papetu....a nasi prezervativci "DALI SVE OD SEBE" ....Evo vam dokaz ispod od BRKANDERA o mentalitetu i kompletnom stanju drzave............. "2:0 HAJMO NA KAFU , TO JE TO" ....Sad samo ocekujem od ovih bolesnih klixtoris bolesnika da pocnu pljuvati po komentaru, jer je to i dokaz da je stanje soka u tom dijelu zemljine kugle...kloc do kloca.
Kad god igramo napadački imamo dobar rezultat.Svi u napad,jedan je Hase.Ima još dosta da se igra.
Reprezentacija BiH u bilo kojem sportu,treba uvijek računati na pristrasnost sudija prema našem protivniku bez obzira ko je.Sudije nam nisu naklonjene i uvjek nas odštete.Sinošnje suđenje je katastrofa.
Ma Da!
Gomila dalabu urla,a milioneri se sve više zajebavaju,puni para nizašta a vi kenjci i dalje navijajte i zavijajte.Mrš...
Cudna utakmica. 2:0 na samom pocetku razmazilo je ekipu. U nastavku kvalitet je povremeno demonstriran ali nije bilo dovoljno borbe, zara...a bez toga je jako tesko napraviti rezultat. Steta! Uz to Miralem je sebi dozvolio onakav start nakon velemajstorije iz slobodnjaka.
Dzeko nezasluzuje da nosi kapitensku traku on je taraba od igraca vidjeli ste sinoc hoda ko paradni konj
@Ramiz1960 i jeste konj. volio bi da su izgubili sinoc, neg' hljeba se najest!
Da se koristio VAR crveni karton sigurno ne bi bio a sumnjam i da bi penal svirao, ali dobro.
Ljutili se vi ili ne, ja da sam trener Džeku bi izbacio. Drže kao lafo jer eto je igrač....doprinosio je kad je tek kreno...opustio se on odavno. Ko maneken hoda po terenu. Ubacite nekoga ko je željan dokazivanja nek dere teren. Znaci Džeku izbacite ili bar na poluvremenu !
Demolirali smo Grke ,nemozemo demolirati sudije. Za 2 minuta svira nepostojeći penal i daje crveni Pjanicu tako da vi dušmani ,mrtve duše koje nemate ujedno i pojma o fudbalu bolje je da šutite i ne serete ,u Robija i ovu ekipu se mora vjerovati
@Bosna-Gladiator ne znas ti sta znaci demolirat. pogledaj finale svjetskog, brazil vs njemacka pa onda ponovo pogledaj ovu utakmicu. e tek onda pricaj ko je koga demoliro!
Definitivno odgovornost prema reprezantaciji je trostruko manja u odnosu na odgovornost prema klubu koji plaća igrača.Uzalud mijenjamo selektore.Problem je mentalitet i genetika lokalnog frajera.
@missy pa bolje je sastavit reprezentaciju od igraca koji igraju samo u bih ligi, nikako ne zvat ove sto igraju vani po jakim klubovima. makar znas da nemas nekih sansi, a nesto usput mozda i napravis.
Kupljen sudija sudi nepostojeci penal pa jos crveni gdje bi maksimalno mogao se zuti dati!
glavu gore i idemo dalje
To je taj naš luzerski mentalitet (i sam sam takav), zato narod i odlazi odavde. Bježite djeco.