Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja se ne bih nadao da sam na tvom mjestu. Jedino ako kojim cudom dobro startas kvalifikacije, pa ok.. al' ovako...
BOJKOT
Decko glupane, bojkot Saveza i selektora. Utoku su pregovori izmedju saveza i vodja navijaca BH Fanaticosa, al ti ne citas dalje od naslova, samo daj nacionalizam, vrijedjanje sta ocekivati od osiromasenog vlaha kome je dosadno.
U slucaju sva 3 poraza , a sto je realnomi bi izgubili sve sanse da budemo 3 , znaci da ce doci samo igraci i njihove familije doci prijateljski mec protiv jos gore repke ,crne gore.
Belial, B O J K O T
Kad god ne mogu nikog naci, tu je Crna Gora.
Dok je savez u istom izdanju ja na utakmice neidem
I ja se nadam da će grande Barba bit selektor na toj utakmici..
Sta u kojem gradu? U Sarajevu ne, mislim da i Zenica nebi rado. Banjaluka, Bjeljina, Listica, Kalinovik, Visegrad, Pale, ima mjesta.
💪🏻MOZEMO👌🏻🇧🇦
bojkot od strane igraca i navijaca ! i.poslat navijace da prave bakljade da se savez novcano kazni njima su pare najdraze
Smatram da kao navijac i neko ko voli ovu drzavu treba da ignorise ovu repku a ponajvise Edin Dzeko i Miralem Pjanic bih trebali da se ne odazovu ovom krimi selektoru i tako bi pokazali sta mislimo o savezu i ovoj lakrdiji.
Koji se to nas trener u zadnjih 20 godina moze pohvalit da je bolji od Peteva, osim Vahe koji je bosanac samo na papiru? Pa njegov ludogorec bi pojeo i zelju i sarajevo sa seoskim trenerima poput Amara i Husrefa. Druga stvar je sto smo mi primitivni, fastisti, rasisti itd u 21 vijeku pa nam smeta sto je lik bugar.
ne smeta nama bugar, nama smeta savez i ko se u savezu nalazi... nemamo mi nista direktno protiv peteva
Dovoljno je da procitas komentare isto da je lik ratni zlocinac.
Nema vise navijaca, u najgorem momentu za fudbal nas savez bira najgori opciju za selektora, BOJKOT
bit ce samo onaj sto kospice prodaje