Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma naravno da se možemo nositi sa svima, naprijed zmajevi!
Joj kad ih vidim u onim do koljena krkanskim skender plavim trenerkama Legea ili kako se to govno od trenerke zove, pomislim, dragi boze, pa ovo kao da su u Arizoni na buvljaku kupovali. Ko je taj krkan koji je ovo izabrao, molim vas navedite mu ime i prezime da mu se poserem u usta.
007 sto ti to u zivotu treba
Tvrdim nepobjedivi smo
Pitaj Portugal jesmo li
spustite se malo koji vam je da nebi opet mala sestica ko protiv portugala. Sa nasom odbranom ovakvom kakvom jeste, Vrsajevic desni bek a zadnjeg veznog NEMAMO(Zahirovica ne racunam) molimo Boga da izgubimo dva razlike.ovo ozbiljno kazem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idemo da pokazemo kako Slaveni igraju fudbal! Zajedno sa Rusijom u Brazilu! Neka je slava napem slavenskom narodu!
našem*
Zna li neko da li je trening bio otvorenog ili zatvorenog tipa?!
gledaj kolasinca ko od planine odvaljen. on ce bit jedan on najjacih stopera u evropi. i bosna je dobila svoj "the wall", neprelazni zid :)
Ne daj Bože da izgubimo, opet bi imali 2.000.000 selektora Naprijed Zmajevi !
Pa kod nas se svi u sve razumiju .. Danas upravlja kranom, sutra ce biti selektor, a prekosutra zavrsava projekat za neku novu stambenu zgradu na M.Dvoru .
Dobri im ovi dresovi.Trofrtaljke ko kod selafija.
Nije nam trebala ova utakmica sa Argentinom. Sreca pa Mesija nema. Ali opet tu su Aquero, Higuan, Zabaleta i ekipa. Moramo odigrati 100% utakmicu, inace bojim se silovanja. Doduse nismo bili inferiorni protiv Njemaca u Njemackoj, ako momci budu igrali dobro, tacnije ako ne budu igrali lose, mozda bude fina utakmica i povoljan rezultat. Ali svejedno, molim konje iz NSBIH da ne ugovaraju vise utakmice sa svjetskim prvacima pred vazno takmicenje.
Kad se samo sjetim kako su Srbiju izbusili na SP, ono silovali su ih, pa su ih vukli po terenu, pa ih opet silovali, pa ih bacili u kantu za smece.
Svako bi volio da bih pobjedi,ali hajmo biti realni, vjerovatno cemo izgubiti utakmicu 3 - 0, u kvalifikacijama smo igrali solidno uz to nam je i grupa bila na ruku, a sad argentinu pobijedit teska situacija.
Hajmo biti realni, svako bi volio da bih pobjedi 3 - 0, ali mislim da ce biti obratno 2-0, 3-1 za argentinu.
SEO ce stavit Di Mariu u džep :D
Joj sto ne mogu pesizma, treba biti optimista. P.S. Hajmo zmajevi vi to moze te.
Mozda bi ih dobili da imamo bar jos jednog igracinu kao sto je vrsajevic i da igra u tako jakom klubu kao sto je hajduk
Idemo zmajeviiiiiiii, obradujte nas :)
Zar utakmica nije pomjerena u 2:30???
ma *** im ja mater, na kraju ce je u tri staviti
Falit ce nam Lula punooo, ali nadat se da ce Susic nesto iskombinovat sa Kolosincem i Salihovicem po toj lijevoj strani!Hajmo momci hrabro, otvorno i napadacki, kao protiv Francuske!
Kolosinac haahahah