Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nema mjesta za kalkulacije. Grci će Lihtenštajn dobit 1:0 kod kuće xD ... tako da nama samo pobjeda odgovara! Idemo po POBJEDU!
ma baksuzi smo mi...a i bojim se sudjenja,ne vjerujem da ce oni nas tako lahko pustiti na SP...
sta da ih i podmite ? mogu da krvare i iskrvare samo...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cijela BiH je uz Zmajeve!!! Naprijed momci, obradujte nas u utorak.. Neka to bude najbolji poklon za moj rodjendan! :D
NjV: Katolički golman Slovačke u meču s Grčkom pustio loptu saigrača u svoju mrežu i tako Grcima donio 3 boda čime je katoličke Sekta namjestila da se "repka" papinske kolonije BiH "trijumfalno" kvalifikuje na prvenstvo "slučajno" na tzv. Crni Utorak 15.10.2016 (zbir 13) - jedan od najjačih okultnih datuma zla po toj njihovoj poremećenoj numerologiji; napominje da bi ovo moglo značiti i da se "repku" priprema kao žrtvene jarce za ritual LIKVIDACIJE npr. obaranjem aviona na putu za Brazil - a nakon što je propao pokušaj likvidacije 7 rukovodilaca obaranjem aviona prošli put na putu za Brussels (pa sad svaki ide svojim avionom), te i masakra parlamentaraca okultnog 6/6/2013 (zbirova 6/6/6); podsjeća da je pogibija Manchester Uniteda u avionu dana 06/02/1958 (zbir 13) sa 38 (11) putnika po mnogim bio ritual prinošenja žrtve za "uspješno" uskrsnuće nove Rimske imperije "EU" - pod imenom Evropska Zajednica 1/1/1958 (7) a engleski tim žrtvovan 36 (9) dana nakon: http://tiny.cc/1ekw4w
sretno zmajevi...jrdina ste radosna vijest u BiH u posljednjih nekoliko godina..... a ovima koji osporavaju reprezentaciju-pored toga što su MALOUMNI-jer tamo igraju ljudi svih nacionalnosti poručujrm da odu u LAKTAŠE oforme ekipu i neka igraju i navijaju do mile volje........ al nikad neće imati tu čast da zaigraji na prventsvo pod ZASTAVOM države -domovine svioju nas BIH.
U utorak Kurban Bajram + velika pobjeda repezentacije Republike Bosne i Hercegovine za plasman na svjetsko prvenstvo. Al ce slavlja biti + duplo zadovoljstvo. Utorak 15.10.2013 ce ako Bog da biti najbolji i najsretniji dan u Bosni i Hercegovini od 1995 pa do danas... To ce biti najpozitivnija vijest u Republici Bosni i Hercegovini od Dejtonskog sporazuma pa do danas. Sretno Zmajevi, sretno Pape, ko god da postigne gol samo da pobijedimo.
ma spaha puko al bez zajebancije žao mi ga treba ići kod psihijatra gore u njemačku pa mu krivo nesvatljivo je švabama njegovo ponasanje,dobar je igrač al je puko
i kao najbolji drugi idemo direktno mi ili grčka
All 53 European member associations will participate in the Preliminary Campaign for the 2014 FIFA World Cup. The qualifiers will consist of nine groups, with 13 teams qualifying for the finals in Brazil.
a sta je sa novim centrom otvoren je
igracima treba zabraniti mobitele, internet i sve sto se tice vanjskog svijeta jer totalno ce se razocarati i demoralisati u natpise koji kruze okolo...
Treba kalkulisati, zato sto smo mi najbolja reprezentacija koja je drugoplasirana, imamo 22 boda a svedska 20 sto znaci da nam je potreban samo bod da se plasiramo direktno na svj. prvenstvo kao najbolja drugoplasirana selekcija. Ili cak mozemo izgubiti jer svedska igra zadnju utakmicu sa njemackom.
All 53 European member associations will participate in the Preliminary Campaign for the 2014 FIFA World Cup. The qualifiers will consist of nine groups, with 13 teams qualifying for the finals in Brazil.
Budalaštine pišeš. Devet je grupa, svi prvoplasirani idu dalje, a osam najboljih drugoplasiranih ide u baraž. Najgori drugoplasirani ne ide nigdje. Uputi se u činjenice pa pametuj.
Pape, od srca ti želim sve najbolje kao i momcima koji moraju da iznesu najveći teret ikada u toj utakmici. Sretno u Litvaniji, zlatna generacijo, neka vaša imena budu zlatnim slovima uklesana u sportsku a i svaku drugu historiju države nam i domovine Bosne i Hercegovine.
Jooooj dresova, joooj trenerke, joooj boja koje sa BiH nemaju nista? Zaboga od*** tu Legea i uzeti Adidasa.
Najmanje nam je sada bitno kakvi su dresovi, boje i kopačke. Ne idu na izbor naj-dresa kvalifikacija.
Pa bolji smo bar 2 klase od Litvanije...neznam cemu nervoza.....bice to inshAllah rutinski odradzena utakmica.....jos samo da Edin bude prvi strijelac kvalifikacija .....FACE tv prenosi tekmu pa ce nam uzitak biti jos veci jer je Marijan kralj komentatora....ma sve se poklopilo za desetku
Da konačno ćemo gledati utakmicu u HD-u, Prokleti BHT i VHS kvalitet slike.
A ni HD nam nije bitan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragi nas Safete Susicu. Dok gledas kako tvoji i nasi Zmajevi ponosno igraju i ratoborno brane boje drzave jedne nam jedine BiH a dusmani i neprijatelji kako drzave, tako i reprezentacije BiH kuju planove i zamjeraju stu u igru ubacujes Vrsajevica, kojeg branim od prvog momenta jer bio sam u pravu, juce je bio igrac utakmice i heroj protiv Lihtenstajna ja im ovom prilikom porucujem, da je ipak ovo drzava , narod i reprezentacija jasno stavila do znanja , da smo mi sami i nemamo prijatelja a jedna jedina ima nas. Covjek se pita, zar dusmani stvarno misle da smo mi ginuli uzalud i onda kada je cijeli svijet bio protiv nas, a taj isti svijet nam se uvlaci u dupe, ali neka uvlace, tako i treba.
z , asto niste ostali u zenici,tamo vam je kamp,vi nevolite u sarajevu igrati,ovo nema nigdje na svijetu,nijednu kvalifikacionu utakmicu nisu igrali u glavnom gradu,
Pa nije BiH Sarajevo, ima Bosne i dalje od Sarjaeva. Neka su igrali tamo, bitan je rezultat, a ako se ne kome ne sviđa nek' ne ide il' nek' gleda.
Opet u Hrasnici... Gledam na Eurosportu gdje god je ozbiljna reprezentacija to je trening centar da boli glava samo kod nas više vole livadu, a bolje bi bilo da treniraju u Zenici jer onda pojedinci ne bi šarali poslije treninga po Sarajevu. Ali eto imamo trenra koji ne smije da suprostavi Džeki i Misimoviću.
A jeste cjepidlake. Sad vam svaki klinac smeta. Bitno je da se trenira, i to u skladu sa mogućnostima. Nismo mi Njemačka, Engleska, SAD itd. Ipak smo mi BiH koja mnogima smeta.
Pa bolje biti na travi i pobijediti nego kao dtuge repke igrati na svili pa Ne Igrati