Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi gledaju u telefone, mogli su sletiti u Kinu niko ne bi primjetio
Nisi valjda ocekivao da ce citati knjigu 😂
Imaju i free wifi u autobusu. :(
Jeli ovo dzeko ima poseban avion posto ga nema ni na jednoj slici a ni na putovanju za Belfast ga nisam vidio
Otvorite komentare o Amri i Lejli
Prosinecki uzmi im ove mobitele majke ti.... isto si djeca
su***
Borba igrača je bila na nivou,tu se stvarno ne moze nista prigovoriti.Međutim,svaki put su Irci imali višak na bokovima gdje su igrali čivić i bešič i tu se moraju traziti dodatna rješenja.Pjanić ne može igrati desetku zbog toga sto taj igrac nije rovit i ne zna se zagraditi tako da momak treba da igra centralnog veznog sto igra u Juveu.U Juveu je trenutno klasicna desetka Dibala ,a mislim da je suludo porediti ta dva igraca.Ostalo je bilo dobro ali ovo su glavni problemi.
Slazem se ali druze tu pored bekova tacnije kolasinca i todorovica ili vranjesa moramo poraditi i na veznom redu,da se vezni igraci brze rjesavaju lopte i tako prave visak na krilnim pozicijama gdje ce sigurno Duljevic i Visca dominirati...
Strucni stab ne bi smio gubiti iz vida da su utakmice Lige nacija zamjena za prijateljske susrete. Konacan rezultat ostaje u prvom planu, ali su uigravanje, stvaranje tima, pronalazak pravih igraca po mjeri protivnika, i igra, jednako vazni. Danasnji trijumf protiv ostrvske skole fudbala raduje. Ali, igrajmo dopadljiv fudbal i gradimo pobjednicki pristup, gospodarimo terenom. Uvjeren sam da igracka baza postoji. Meni je ovo danas ostavilo dojam iskusnog, zrelog tima.
Nisu baš kao prijateljske utakmice . Ako naprimjer Zmajevi u grupi B završe na prvom mjestu onda idu u najacu grupu A a zadnji ide u grupu C . U tom slucaju nebi imali Zmajevi protivnika iz najace Grupe A u kvalifikacijama za EU 2020
ma s puno motiva da pobijedite, ne zanima me hoce te li igrrati kao Grcka il kao mi standardno, samo pobijedite
Nogomet je čudan sport.
Ha?
Dobrodošli zmajevi...čestitke za tri boda i idemo to ponoviti uz puno vise volje i truda u utorak
samo jako i sa puno motiva i bice bolje iz utakmice u utakmicu
slika 7 😂