Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allahraziolsun braćo
ok je ovo a sta ako neko nije musliman? znaci, ako neki hrvat ili srbin igraju za BiH i oni moraju slaviti bajram? ok je to samo isto tako onda muslimani treba da cestitaju katolicima bozic - normalni ljudi to i rade, problem su ustase i SDA talibani
oj alija,mozes li slanine,da ti dedo sa tavana skine?
Kad će Džeko i njegova porodica čestitati bajram kao što su čestitali božić?
@DamirS Baš ti je skučen prostor u glavi ...
Znaci sebi cestitali... ok, Osim Prosineckome koji je Hrvat Katolik
islamska reprezentacija
Jos jednom, sve i svako dobro povodom Bajrama svim ljudima dobre volje koji slave ovih dana. U zdravlju i sreci proveli blagdane, a uvjeren sam da ce biti bujruma i za one "druge i drugacije" oko vas koji se bas i NE RAZLIKUJU od vas jer mi smo ipak nasi, zar ne?! ;) A nasim Zmajevima uz cestitke i poruka da se zalazu i ostave srce na terenu jer ova nasa lijepa, ali poharana domaja zasluzuje malo radosti i jedinstva makar u sportu. Bit ce aBd bolje!
Dobro je što neće postiti kad se budu igrale utakmice.
Svaka cast momci,hajmo to sad timski,slozno i jako da nas malo obradujete