Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz svu muku, prepoznah jedino žutog...
@BHHrvat99 Eno i Besica na dzumi na stupu. Momak se dohavizo. Moglo bi biti nesto od njega
Fudbaleri 90% papci
Vidi ljubomornih komentara. Kratke pantole, uske nogavice, poderane farmerke, obrijane noge i sl. Moda se mijenja, sve u svoje vrijeme. Šta su trebali, obuć trapezice i raskopčanu kariranu košulju sa dlakama na izvolte.. ?? Super momci, moderno obučeni a što vi sad ne možete u uske tole od stomačića i guzova, to je druga stvar!
Sve na isti kalup, dsquared, plein, givenchy.. Ako nisi u skupoj odjeci izgleda da ne vrijedis..
Hahaha cuj stigli zmajevi! Odakle ste dosli? Pravi patrioti zive van BiH
plaknite kopacke u sumporu
Htio bih da se zahvalim klixu koji mi je omogucio, da se onako, opusteno, uz kahvu, vlasima i ovim kamenjarskim srbima naHebem matere. Hvala Klix ❤️
Sta se imaju tu okupljat.... saljite ih za Bihac..... )
Je li ovo igraju neku prijateljsku protiv Arapa ?
Šetaći je bolji naziv na žalost
Njima odmor već počeo.
Sretno Bosanski Zmajevi!❤️