Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnje ajd nek je sa srecom, pa da pobedite Italiju sa 4 1, ko mi Litvaniju!
@VitezIstine Amin yarabi
@VitezIstine ok bošnje igraju i kod vas u rep rasim je bošnjo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakav debakl? Pa ljudi probajte se sjetiti zadnje utakmice kad smo mi nekoga natamburali! Sve je nazor i sve je strepnja do zadnjeg trenutka. Lihtenštajn, Gibraltar itd., a ispodprosječne i prosječne ekipe kao Kipar, Finska i Irska nas oderaše.
kampirali ??? jel to Messi potpisao za nas ???
I ja sam se psihički oporavio, a poslije utakmice će mi trebati još jedan oporavak.
Rekoh li ja da ovim našim treba psiholog, a nekim i psihijatar
A u međuvremenu, kvota na Italiju 1.3, na BiH 8.5
sve ok ... nema baklava po italiji...
Interesuje me kako je to dopisnik Klixa zakljucio da su se igraci "psihicki oporavili" od debakla? Je li mozda imao sastanak sa svakim od njih ponaosob?
neka, neka, nek Bosnje vide malo civilizacije -- iako 90% ovih navijaca su iz dijaspore tako da vec zive u civilizaciji.
Ko je rekao da su se psihicki opteretili?
Hoce li bit ovog puta kolaca i poklona ?
Umjesto da do zadnje kapi znoja izgaraju na terenu u dresu reprezentacije, oni sa pola snage igraju. Toliko o požrtvovanosti prema grbu naše zemlje.
Prosinečki: -Iznenadit ćemo Italijane. Nećemo se ni pojaviti!
samo nemoj da budu optimisticni i spremni tad ce sigurno biti optimisticni i spremni za jos jedan debakl i sramotan poraz
Dok su fizički zahrđali.
Realno ne vadi se na sili kao sto je italija nerješeno kada bi bilo odličan rezultat