Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ARG-BIH 0:1 STRIJELAC: MIRALEM PJANIĆ 78' HVALA ! ABD !
hahahahha aBd
Sretno BiH! Dabogda pobijedila!
Argentina 10-11 BiH Vrsajevic pravi razliku i zabija 11-sti u 93' minuti za veliko slavlje svih nas.
Odlicno vrijeme za polijetanje zmajeva....slijetanje bi moglo biti 90 min. kasnije.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
https://www.youtube.com/watch?v=7K1fo0tbeQE
Molim toplu noć i pune bh.ulice :)
1. Argentina 2. Nigerija 3. I.R. Iran 4. BiH Sortirano po broju nemuslimana u reprezentaciji.
Argentina - BiH (0:0) Nigerija - BiH (1:2) Iran - BiH (0:3) Moja prognoza..
ne slazem se prognozom arg-bih 0:1 iran-bih 0:5 zdra`o!
Budi malo realan...
Kopirali tekst sa 24sata.hr
Ne znam šta bih rekla pametno na sve ovo. Mislim da će Argentina rasturiti Bosnu kao Izrael Palestinu, te da će Bosna imati i dva remija u grupi - protiv Nigera i protiv Iraka. Ali sve to na stranu, živio nama Izrael i naša Zenica. Pozdrav Robijašima od Mujesire iz ITC Zenica Federalne televizije.
Ti ili ne znas da citas ili ne vidis dobro, Iran a ne Irak je na SP no nije bitno to, BiH ce dobiti Iran a i Nigeriju a protiv Argentine je sve moguce, Pjanke nije bez razloga najbolji vezni igrac u Seriji A a o Dzeksonu ne treba pricat on je sila.
Bogati koja je to država koja igra 18.06 u srijedu a zove se Šahije, gdje to dođe na karti :(
pardon šanhije
U koliko god igrali,uvijek idemo na pobijedu o0o0o0o0o0o0o0o0o00o VOLIM TE BOSNOOO