Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prelijepe slike i ništa ljepše od iskrenog dječijeg osmijeha
nije mi jasno ko gura ovu skolu Valter?
To je onaj šupak Adis zvani Kurvin sin(mama mu se kurvala u Italiji),klasični Sarajevski dupelizac,ona vrsta ljigavca koji bi i tu istu mater prodao za svoju korist a tu,uglavnom,"treniraju" djeca sarajevskog nazovi jet set-a, a on ih na ovaj fazon fascinira i navlači u "školu" fudbala.
Trenirajte vise nego sto hodate po tim manifestacijama !!
ovo na sipu onaj salon, gdje zivi ona sirotinja i sto je ratovala za nas begove i age
Bicakcic Bosanska verzija David Beckhama :D
Meni se ovo ne svidja. Igramo vaznu utakmicu a ovi setaju opet po gradu. Inace jako podrzavam sve ovo ali ne pred utakmicu! Inace, Medunjanin i Besic su meni trenutno glavne face ove reprezentacije. A ne Dzeko, Spahic ili Pjanic
isli u hyundai salon jer im je on sponzor i imaju obavezu da dodju. a najzad nakon treninga neces ih zakljucavati u sobi nisu to djeca vec odrasli ljudi.
cuj nisu djeca...ama jesu reprezentativci a oni stalno setaju. najmanje su na treningu! a ti dr meth....mrs od*ebi majmune jedan!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Begovic na prvoj slici: "So kids...ehm djeco, morjate nekad neku loptu i da projpustiite....you know....
de sta je neprimjerno molim te?? ovdje se radi o jednoj sali a ne o vrijedjanju.....nisam mu nista lose rekao niti sam ga na bilo koji nacin uvrijedio!
pa koji bi to izbor trebao biti? ako je ovo pretjerano onda bi samo jos mogao sutjeti.
Zmajevi su ponos 23,7%
zaboravio si na Sandzak.....;)
Ovo treba staviti pod "marketing" i kao obično u takvim situacijama, ukinuti komentare.
uhhh....
SRBI DISMR KO POLJSKA HALA