Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte nas obrukat!
većina nas ih ne doživljava zmajevim ali eto
Pod reflektorima...Pa sta zemci imaju reflektore, ne sluze li reflektori za baustelu!?
Nemoze se kondicija popravit za jedan trening...drugo su pripreme po par sedmica za velika takmicenja. Jedino sto se da uraditi je motivacija, taktika, psihicka priprema i nadati se najboljem. Dragomije da je Dzeko pobjego iz Rima i od bolesne Rome bar na par dana...dok strucni kadar nevidi u koju ce smijer, rezultati ili forsiranje i razigravanje mladih igraca (Zaniolo, Klajver, Under...) kao nekad Schicka.
Sta ih napadate pa moraju i oni imat odmor od matičnih klubova.Samo čuvaj none.
trening: 1-obilazak familije 2-kontakt s bivsim djevojkama 3-bosanska jela i pica 4-obilazak nekretnina s agentom 5-slikanje s politicarima 6-izjave za zutu stampu
Pozitivna atmosfera vlada, lagano. Begicu ce past mrak na oci kad vidi poluprazan stadion.