Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro smo prosli ocekivao sam veci pad s obzirom da smo tako traljavo započeli kvalifikacije.
Nismo započeli traljavo nego nam je upola kvalifikacija još uvijek tako.
Sa novim selektorom idemo u nove pobjede ako Bog da.
Hvala ti šuškavac na ovome.
Nisu jos uracunali da je Pape dobio nogu!Kada se to uzme u obzir,automatski skacemo 15 mjesta prema vrhu!
Hvala ti Papke još jednom.
Iskreno koliko vrijedi FIFA-ina ranglista pokazale su nam UTAKMICE sa Kiprom u zenici i sa Izraelom u Haifi,znaci nista nije ovo nikakvo mjerilo ako cemo iskreno.tako da opticki dobro izgleda kad vidimo nas u Top 20 al inace nista ne znaci.
almir.damire Čemu tolika netolerancija ? U Bosni i Hercegovini tokom poslijednjeg rata, narodi-građani nisu doživjeli samo genocid, nego i urbicid koji se ogledao kako u uništenju ekonomskih tako i kulturnih dobara. Na žalost mnogi građani nisu imali priliku da na adekvatan način se školuju ili završe svoje obrazovanje. Forumi postoje da bi svi koji to žele izrazili svoje mišljenje i u tome je bit zdrave rasprave (demokratije). Ali neprestano osuđivati ljude zbog njihove nepismenosti, prije svega govori o tvojoj netoleranciji ili čak o nekom tvom ozbiljnom kompleksu.
najlosiji rank od 2010 godine
katastrofa sa 19 na 29 nista cudno kakav selektor takvi rezultati kakav pristup takav pad sve je do igraca a masa je nasih prezasiceno pa mu dres bih znaci samo promocija sebe i avantura nista vise.
Molim NFSBIH, da me zaposli kao selektora samo na mjesec dana, sa Safetovom platom. Garantujem da rezultati neće biti gori, a meni će pomoći da vratim kredit i malo stanem na noge. Od referenci, mogu izdvojiti da znam nabrojati prvih 11 Reala i Barcelone, Slobode, Sarajeva, Jugoslavije iz 1990. i šta znače taktike 4-4-2; 4-5-1; 4-3-1-1
ma i ovo je čista budalaština mi padamo tri mjesta zbog poraza u gostima a Izrael skače za 13 mjesta zbog pobjede kod kuće. Jel to nas FIFA toliko cijeni ?
ova fifina rang lista je totalna glupost...poceli kopirati tenisku atp listu...cesto je nerealna i netreba je smatrati validnom..
ma pogledaj sistem bodovanja na fifinoj web stranici pa ce ti biti jasno...fifa je leglo korupcije i dok god blatter ostane na njenom celu tako ce biti..uvijek se favorizuju reprezentacije velikih zemalja...a o kupovanju sp da i ne pricam..postoje dokazi a opet nista ...
hvala safete...
http://www.***/clanak/647945217149/sport/%E2%80%9ERajevac-je-po-referencama-u-top-tri-kandidata-za-selektora%E2%80%9D/?ref=aktuelno
dok je BEGIC LOPOV U SAVEZU BIT CEMO NA 150om mjestu
Ova rang lista je cisti biznis. To vam je samo razlog da se pojedine zemlje drze na vrhu, dok onaj ko je izmislio ovo sranje ni sam pojma nema cemu sluzi. Sto se tice nase Reprezentacije BiH mi smo naj bolja Reprezentacija na svijetu po mojoj Rang List. Naj bolji su ljudi i sportisti u Reprezentaciji BiH.
29.mjesto je super kako mi igramo. samo da ne zavrsimo na 290.!
Ma pasce oni i za 70 mjesta ako nedodze VAHA,,ILI SLICAN NJEMU,,,,