Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dee snimite kako padamo na rang listi i pošaljite Suletu kasetu nek pogleda.
Prvo mu nabavi polovan video rekorder da ima na čemu pogledati kasete.
Evo u Sarajevu opet otvorili Videoteku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jel neko primjetio kako Dzeko sinoc igra za M.City protiv Bayern-a? Trci, otkriva se, prima loptu, vraca se da pomogne odbrani.. Znaci, za ne prepoznati u odnosu na igre u reprezentaciji..
znaci do taktike trenera u nasem slucaju do telece glave!
Brate jesi vidio klizeceg starta?... zamalo da sebi slomi ledja debil...a u reprezentaciji se seta terenom...napadac kojem treba 13 sansi da postigne jedan go....
hvala suskavac ! tebi dugujemo ovaj uspjeh ! kipar je skocio za preko 50 mjesta !
Kakva smo mi država i reprzetacija kad nam pojedinci imaju zagaratovana radna mjesta,tako isto i u reprzetaciji, šta je sa zaslugama,učinku, sposobnosti i drugim relevatnim kriterijima
Sto znaci ako ovako nastavimo kao sto smo poceli jos cemo da padnemo
Baš sam se nasekir'o.
ko visoko leti, nisko pada..
Za sve one koji i dalje vjeruju u nase Zmajeve da kazem da je pocela prodaja karata za utakmicu Wels- BiH. Karte se mogu kupiti po cjeni od 20 funti a telefon je 0845034501400 ili 02920435830. Nezaboravi pozivni za Wels.
ili sto bi mahalci rekli: pali smo qrcu za uši
Sa SAFETOM SUSICEM BH-LEGENDOM I VELIKIM IVICOM OSIMOM NA CELU U NOVE POBJEDE I PLASMANOM NA EM U FRACUSKOJ sve ostalo je FARSA
Svaka cast,to je pravi navijac.Slava PAPETU,sto je mozda prvi i posljednji put odveo reprezentaciju na S.P.,a sada kada ovi mazlumi korziraju terenom,opet Pape kriv.Sramota.Mozda su se samo Cire bojali.
Ako ostane Susic doci cemo na dno 100%, promjene su potrebne u potpunosti, cjeli strucni stab treba nove ljude.
Budimo realni, ko kuci izgubi od Kipra ne zasluzuje da bude medju 50 rep svijeta, a ne 25...
maknite Susica prije nego sto postane kasno!
Safete Seljacino jedna kako te nije stid daj ostavku sam vidis da si unazadio nas sa svojim supljim taktikama i igracima i nemoj nikad vise pokusat biti trener jer nisi za toga, Teleca glavo odlazi vise !!!
Ako Susic ostane nece nam biti kraja bicemo i 60 xD
bilo bi dobro da se zaustavimo na toj poziciji.
Pa im opet daj loptu da se igraju...phahaha