Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocel sta pomoc ako Hrvatska dadne 12 bodova???
ZMAJ PAO, ZMAJ PAO, PRIJEM....HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ISKE-NJAM VAM SE NA SVETI MJESEC RAZMAZAN KAD JE SVAKI POTURICKI IZ-MET-SLAMSKI BOLE-SNJACKI TERORISTICKI ODOJAK GOV-NIMA NAMAZAN! NOZ ZICA SREBRENICA!
a đe je đedin eko ?
na internetu mozes pronaci kako se racuna ova lista,pa uzmi digitron i racunaj.prosle kvalifikacije hrvatska je,iako je bila 3. u grupi,ostvarila bolji koeficijent od bih koja je bila 2.u grupi i imala 2 poraza u barazu (0 bodova).samo podijeli broj osvojeni bodova i broj odigranih utakmica u kvalifikacijama i sve ce ti biti jasno.a da ne pricamo da je Hrvatska prije toga isla na 4 velika takmicenja za redom...
Odmah gledate Hrvate,pa brate ljudi su velesila svidjelo se to nekome ili ne,a Srbi imaju strasno jak tim mi trenutno neamo cak ni 2-3 igraca na svjetskoj razini a gotovo su nam svi rezerve.
MI 12.-ti
@121, Ne tako davno hrvatska nas razvalila sa 5:2 zato i jesu naprijed :(
tabela je poprilicno realna i to je neko nase mjesto, ali hrvatska da je 10????
VAŽNO JE DA NASTAVLJAMO KVALIFIKACIE NAPRIJED ZMAJEVI
Tabela je skroz realna i na nasu zalost pokazuje gdje smo mi bez preuvelicavanja novinara i dizanja u nebo nerealnim zeljama.
Nije mi jasno kako je Brazil treci barem ispred Holandije mora biti
pa nismo losi za jedno 5 godina realno bogli bi bit medju prvih 45
koje je Fk Sarajevo na Fifinoj rang listi