Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva Belgija, Argentina, Kolumbija? Sve te naveden drzave bi izgubili od Njemacke i Italije. Realno, najjace dvije rep. u ovom trenutku jesu Njemacka i Italija. Belgiju smo vidjeli, nemogu ni onog jadno Velsa proci, a sve su im zvjedze u timu koji igraju u najjacim klubovima. Nacin bodovanja se mora mjenjati, inace ova rang lista nevrijedi
od njemacke bi izgubili kad bi se gadjali baustelskim booosnjomo
Kločine nesposobne. Ovo sve što ih ima na slici ne vrijedi ni koliko Misimovićeva noga do koljena. Amaterčine.
Padaju oni, jašta nego padaju, ja bih volio samo zamoliti medijske kuće da nam ne pišu o njima puno, jer, realno, samo mi se pritisak digne, jer se njima ni puls ne digne kako treba, a već kažu kako su krepali, kako su znoj ispišali, itd... a izbaci ih jebena Irska. Fuj, gamad, oni trebaju zaraditi podršku, oni trebaju pokazati da zaslužuju da se u njih vjeruje! Ko su oni? Meša, je*em te slatkorječivog, dohvaziaj ove majmune, pokaži gard, glad i ambiciju. Ili krv na terenu ili alahimanet repka.
Da li ima neko kompetentan da objasni po kojim parametrima je Belgija druga?
Kad zabijete golova ko Dzeko i kad ga zabijete onakvoj zeni kao njegovoj tek onda imate pravo da nesto kazete o njemu.A do tada mozete ga duvati punim ustima.Dzeko dijamantu nas nedamo te za cijelu Bosnu.Nek nam ga svima duvaju.
Ma nemojte tako.Mi smo osvajaci "nakog " kirin kupa,pa su nas domaci novinari fisnuli u nebesa da smo vec osvajaci trofeja u Rusiji.Iskreno,mi smo karine.
Apsolutno se slažem. Redovno imamo jednog igrača koji nešto vrijedi. Sada je to "breme" prešlo na Pjanketa malog, a vidjeti ćemo kakav je džekson kad se više ne vodi kao najbolji igrač repke... helem, treba im meša promijeniti stav: moraju biti spremni da se tuku, jer kvalitet nemaju.
mektiću, hapsi sve redom...ko se god ne zalaže na radnom mjestu, u prdekanu ga
Da je ova lista realna, bošnjačka reprezentacija bi bila oko 60. mjesta.
na koju mislis :kockastu ili zuto plavu???:)))
Na kojem mjestu je reprezentacija bajagi herceg bosne?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta kaze Mesa na ovo? Nema mjesta euforiji?
i ne pali kad se manekeni setaju po terenu
Ma ova fifina lista nigdje veze...Odakle su ovi "komumbijci" sa Crnog vrha iz komune...
cuj odakle pa najjaci u kokainu dali onom degeneriku celavom nasmrko se ko bog
Upali :)