Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Pape klocu !!!
Bravo kevine, genijalčino!!! (naravno da je ovo sarkazam, da ne misliš ozbiljno)
Ovo je moje mišljenje i nije sarkazam a ti imaš puno pravo da se ne slazeš sa njim.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ni po zasluzi ni po kvaliteti nismo za prvih 20, nema se tu sta raspravljat, ko je realan i objektivan slozit ce se sa mnom.
obaj pad repke ide na dusu KLOCU I SPAHICU mamlazi jedni ufurani ponasate se vas dvojica i ibricic skroz cupavo kad ste u repki ko nekii nedodirljivi i sve se mora vas pitati koste vi da se tako ponasate prema novajlijama konkretno prema hajrovicu dosta je vise ovog spahica posle ove bruke treba mu se oduzeti kapitenska traka apelujem na susica ako ne poduzme nista po ovom pitanju snosi istu kritiku i odgovornost sto je se sve desilu na zadnjem okupljanju repke u prijateljskoj blamazi
U aprilskom rejtingu Bosna ce imati 795 bodova i pasce ispod 25. mjesta. Susic je nazalost prosjecan trener i NULA motivator i menadzer. Svojim amaterskim pristupom drzavnoj reprezentaciji ce nas vratiti tamo gdje smo bili prije 2009. g.
Da , istim tim pristupom je on nju i doveo do SP-a. Ne znam u kojem dijelu mozga ti je nastao kuršlus!
Vratice nas Sajo tamo gdje nas je Ciro naso...
Zmajevi se malo ukakili!
Po zaslugama. Kako pokazali, tako dobili. Zadnja utakmica, ne bih ih svrstao ni među prvih 50. Bili su na nivou Lihtenštajna. Pape gura svoje igrače u reprezentaciju, zato ne smije ništa ni da kaže Džeki i Spahiću koji odlučuju kako će se igrati, ko će igrati. Nisam nigdje vidio da kapiten odlučuje ko će dati intervju a ko neće i kada, nego kod nas, Spahić. I Spahiću tvoje je završilo, il' se vrati u normalu, il' opraštaj se od reprezentacije. Najviše problema si ti donio. Ide ko zadnja budaletina na čovjeka, nije na loptu, već da polomi čovjeka i poslije se pita zašto crveni? Zašto penal? Nije više siguran igrač nikako. Sreća pa smo dobili Kolašinca, borben je, na svakoj lopti, i vraća se, a našeg Spahića možeš vidjeti u napadu, ili kao veznjaka ili izvodi neke gluposti na terenu. Zadnji igrač on se zafrkava. I sad još par mjeseci do početka, oni se našli svađat'. Kao prvo, Ćiro je stvorio ovu reprezentaciju, Sušić koga god je doveo, nije gotovo ništa pokazao, nije se istakao uopšte.
LEVATINE !!!!
Boli ih racku, dobili od egipta još po sto milja, i sad laganini na karibe.....
Citam ove komentare ( ne znam ni sam zasto) i pitam se kako neke od vas komentatora nije stid :/
Zmajevi uspjesno prizemljeni na aerodrom u Sarajevu...
KADA IZGUBIMO JOŠ DVIJE PRIJATELJSKE BIĆEMO U TOP 50 DO 100 !!!
Neke stvari su stvarno zalosne.. : -Privatizacija Repke - Tino igro vise u jednoj tekmi nego Hajrovic u 3 (a spasijo ovog naseg selektora) - Igramo bez taktike i formacije - Nijednog igraca na desnom krilu ??? - sporost Salihovica je nevjerovatna - Interes I ljubav prema reprezentativnom dresu i navijacima nase repke - onaj nosati se buni sto zvizde Dzeku, a ti ljudi trose plate i putuju hiljade kilometara da ih gledaju a oni se setaju.. Eto neznam sta da dodam, stvarno mi je zao kao svakom navijacu, nadam se da ce se skupiti..
Najzalosnija je tvoja nepismenost
Neka je Svršajević u sredini slike. I joše se raširio ko Albanski turizam, lafa da što više mjesta zauzme on. Niđe veze majke mi. U Brazilu će izgleda na nama popravljati rang liste (bar Iran i Nigerija jer Argentini ne znači pobjeda nad BiH toliko bodova). Pape, Pape!!!!!
Gledam sinoć Džeku... Satra se frajer. Trčko ko opržen. Neznam šta se dešava ali mislim da on ima neki problem u Reprezentaciji... ne bori se kao prije. Od Edina u mogome zavisi igra našeg tima... svi gledaju u njega.. jer ipak on je prvi i pravi vođa reprezentacije... Valjda se nešto promjeni na bolje do početka SPa
Ako se koje cudo slucajno ne dogodi u Papetovoj glavi, ovako cemo da prodjemo u najboljem slucaju: BiH 0:6 Argentina BiH 0:4 Nigerija BiH 0:2 Iran
:) Nisi uzeo u obzir realnu mogućnost da u ove tri utakmice neko postigne AUTOGOL? :)
ma kako ce zabiti autogol, kad nasi ne znaju spojiti dva pasa + nikad nisu culi sta je presing, al bojim se da cemo najgore proci protiv brace crnaca, unistit ce nas sa njihovom snagom, tetkice nase ne mogu potrcat
prvih 20 su velesile ostalo od 21 mjesta je talašika