Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Bosno ⚜⚜🇧🇦🇧🇦⚜⚜🇧🇦🇧🇦⚜⚜🇧🇦🇧🇦⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ Naprijed zmajevi!!!!!!!!!!!! Da talijane dobijemo!!!!
Sretno zmajevi najjači smo najjači.
Sretno momci
Idemo Talijani...mislim naši.. Hoću da kažem Bosanci 🚀🚀🚀🚀🚀🚀😍😍😍
GOu GOSTIMA tebi svaka čast na takvom razmišljanju i tako i treba razmišljati,a ovaj majmun pod šifrom gooUser 1598633432 koji se javlja i koji nema dodirnih tačaka sa izjavom GOu GOSTIMA i koji sve kopiraju od svijeta ,neka nam napiše sastav Hrvatske i pored imena odakle je
forza Italia!
forza PaulaCro va in mona
5:0 za Italiju i to u prvom poluvremenu,dzeko ce traziti izmjenu bolit ce ga kosa i eto to je to
Ako mu budu igrali Besic i Duljevic kao sto je najavljeno daj boze da ista uradimo.
Samo je Bajevic opasan frajer i mangup
Sretno zmajevi!!
Pola Bosne neće moći da gleda ovu utakmicu, mislim na one koji bi gledali da mogu, svi koji su pretplatnici BH Telecom Moje TV, a to nikom ne smeta. Bruka i sramota za Savez da su dozvolili tako nešto, daBogda izgubili 5:0!
Selektor u odijelu 🤨 Pa ovo nisam vidio još od Ćire! Doduše jes i Meša bio fino obučen, al njega ne brojim u selektora nego klauna.
@Uuzhtu Gosn Bajević
Enci menci na kamenci igra Džajić u Firenci!