Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedino je zalosno od ovi igraca sa slika poznajem samo dzeku pjanica sehica i kolasinca a nekad poznavo i kompletnu mladu reprezentaciju a seniore da ne govorim
Lijepo je vidjeti ove momke, po ovim slikama djeluje kao da su svi spremni. Dzeko i Pjanic su sada gladni utakmica i nadam se da ce sutra pojesti Fince! NAPRIJED BOSNO LJUBAVI MOJA ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜
Duljevic je skroz podbacio u zadnje vrjeme. Bio je fino kreno i onda ga nesto stade. Al hajd bice bolje, sretno Zmajevi i nek bolji pobjedi.
Demirovic sutra prije jacksona on nek protiv francuske pocne
Kloc se vratio, Sretno
Sehic Cipetic Sanicanin Ahmedhodzic Kolasinac Cimirot Pjanic Krunic Gojak Dzeko Demirovic
sretnoooo deckiiiiii
Super
RAZOCARALI SU ME U ZADNJIM UTAKMICA TOLIKO DA VAS VISE NISAM HTIO GLEDATI.AL SRCE JACE OD GLAVE SUTRA NAPRIJED BOSNO BAR U OVOM LUDILO ME VI OBRADUJTE..