Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li igrali 'popularne ševe' ko za vrijeme bivšeg selektora :) Pred Svjetsko svi u nekom fazonu se pripremaju, Njemci se zatežu nekim trakama na kondicionim, a naši igraju ševe u blatnjavoj Hrasnici :))
kad vidim ovog uljeza Tinki vinkia tacno mi se sere
a gdje su personalizovani dresovi reprezentacije, koji su bili obecani za septembar '15 ?
sve ispod 7 komata je bruka za Belgiju
Emir Hadzihafizbegovic - ubica! Mimo OBN duva kozne frule!
Ako neko želi da se još više naloži (ako može više) na sutrašnju utakmicu neka ode na stranicu oficijelnu od belgijske reprezentacije: https://twitter.com/BelRedDevils?ref_src=twsrc%5Etfw Vidite samo naslova: 24 hours until we kick off against Bosnia and Herzegovina!
Sutra naveće ćemo im naplatiti svo ono mlijeko koje nam nisu dali da izvezemo ovih dana... i to s kamatama...
Pošto nam je odbrana najtanja trebalo bi petoricu staviti- Formacija 5-4-1 sa Višćom po boku da probija i naravno čekati faul za Pjanićev udarac iz slobodnjaka Edin Džeko (Roma) Muhamed Bešić (Everton), Miralem Pjanić (Roma), Senad Lulić (Lazio), Edin Višća (Istanbul) Emir Spahić (HSV), Sead Kolašinac (Schalke 04), Ermin Bičakčić (TSG Hoffenheim), Toni Šunjić (Kuban), Mensur Mujdža (Freiburg), Asmir Begović (Chelsea),
Majstore Šunjić je u Stuttgartu.
Mi smo decki kaj pijemo stojecki.
Konacno mozemo biti sigurni da ih je selektor maksimalno ozbiljno pripremio takticki.
Gdje staviste na prvu sliku ovu iritantnu facu adzinog antitalenta
Vec sam naviknut da svaki text o reprezentaciji prati slika ovog anti-talenta Sline Susica Pa dokle vise? Dok se ne proda? Znaci zauvijek?
Do pobjede LJILLANI nasi. Belgija ce popusiti 3 gola od dva Edina.
ovaj ognjen sranješ još u reprezentaciji?
Ognjen dupli izdajnik!!!!
Gledaj slike,u krupnom planu amidzin jazavac. Vise igra u reprezentaciji nego u Hajduku ljubi ga amidza
Nevjerovatno kako se nađeš uvijek da pljuješ tog momka, mislim da je 99% tvojih komentara na klixu na temu malog Sušića. Opterećen si, ali baš preko mjere. Može se reći da se radi o nekom ličnom animozitetu i 'neriješenim računima' između vas dvojice.
E bas tebe cekam,tebe koji na svaku kritiku o njemu lupas minuse :) Ja volim fudbal a ovaj mali i njegov amidza su zlo koje moramo odstraniti. Napadao sam i Safeta godinama,jos od one katastrofe u Portugalu i tada sam bio izdajnik,mis,bolesnik,psihopata.....i sta na kraju bi? Mali NE ZNA i ne zasluzuje da bude ni pred hotelom u kojem ekipa spava
PRIKAŽI ODGOVORE (4)