Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na treningu uvijek atmosfera sjajna, a nakon utakmice ostavke lete..
sta su ovoliko nasmijani nakon bruke protiv Armenije?
Kad cujem zmajevi dlake mi na glavi skoce, miševi kakvi zmajevi.
Idemo bez Dzeke do pobjede
Mislim da mogu odigrati dobru utakmicu i srcanom borbom za SVAKU loptu ostvariti i pobjedu. Nisu talijani toliko superiorni al mi smetaju tekstovi klixa u PM. Podsjecam, NISU obišli "Piramidu Sunca" u Visokom vec su obisli Vatru i Metropolis na Marijin Dvoru u Sarajevu!!! Ko se jos lozi na visocke Piramide?
Neznam po kojem osnovu se neki igraci pozivaju evo gledam statistiku npr ovaj Bajic kao napadac dao 1 gol u sezoni i svako 489 minuta daje gol Znaci svaku 5.utakmicu , Besic nikako ne igra
Je li se iko oznojio. Zajebancije treninzi.
Pamet u glavu, red bi bio da se ne obrukate
Halo ljudi! Pa mi smo i sa dosta lošijom reprezentacijom pobjeđivali bolje reprezentacije od Finske. Evo ja igram 1 u subotu a2 protiv grčke. Šta sad?
Odrat će nas Finska, ko beba zvečku. Mi možemo samo dobiti Andoru, Maltu i sl
Treći trening na ovim pripremama ili treći trening u istoriji ovog Centra?